Başkan Ercengiz fabrika işçileriyle buluştu

DÜNYA 29.03.2024 - 16:22, Güncelleme: 29.03.2024 - 16:22 1716 kez okundu.
 

Başkan Ercengiz fabrika işçileriyle buluştu

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, seçim çalışmaları kapsamında Burdur Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) fabrikaları ziyaret ederek işçilerle buluştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalara ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Başkan Ercengiz’e CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partililer eşlik etti. Ziyarette fabrika sahipleri ve çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Ercengiz, çalışmaları ve projelerinin yanı sıra yeni dönemde Burdur’a kazandırılacak projeler hakkında bilgi verdi. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Her fabrikanın bir kaledir’ sözünü hatırlatarak sözlerine başlayan Başkan Ercengiz, “Esnafımız, sanayicimiz, üreticimiz ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krize, yüksek maliyetlere rağmen ayakta kalarak üretim yapmaya çalışıyor. Öncelikle bunun için teşekkür etmek isterim. Emek en yüce değerdir. Emeğe saygı duyan ve emeği yücelten bir anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şehrimizin ve ülkemizin üretimine, kalkınmasına katkıda bulunan tüm işçi kardeşlerimi kutluyorum. Burdur Belediyesi olarak her zaman işçinin ve emekçinin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Üretim adına, emek adına Burdur’un sanayi ve üretim kapasitesinin farkında olarak bu alanda yapılacak iş birliklerinin önemin farkındayız. Bu yolda da elimizden gelen desteği sunmaya hazırız.” diye konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, seçim çalışmaları kapsamında Burdur Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) fabrikaları ziyaret ederek işçilerle buluştu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalara ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Başkan Ercengiz’e CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partililer eşlik etti.
Ziyarette fabrika sahipleri ve çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Ercengiz, çalışmaları ve projelerinin yanı sıra yeni dönemde Burdur’a kazandırılacak projeler hakkında bilgi verdi.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Her fabrikanın bir kaledir’ sözünü hatırlatarak sözlerine başlayan Başkan Ercengiz, “Esnafımız, sanayicimiz, üreticimiz ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krize, yüksek maliyetlere rağmen ayakta kalarak üretim yapmaya çalışıyor. Öncelikle bunun için teşekkür etmek isterim. Emek en yüce değerdir. Emeğe saygı duyan ve emeği yücelten bir anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şehrimizin ve ülkemizin üretimine, kalkınmasına katkıda bulunan tüm işçi kardeşlerimi kutluyorum. Burdur Belediyesi olarak her zaman işçinin ve emekçinin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Üretim adına, emek adına Burdur’un sanayi ve üretim kapasitesinin farkında olarak bu alanda yapılacak iş birliklerinin önemin farkındayız. Bu yolda da elimizden gelen desteği sunmaya hazırız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.