BAŞKAN ERCENGİZ, TMMOB BURDUR ŞUBE TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

GÜNDEM 03.03.2023 - 15:08, Güncelleme: 03.03.2023 - 15:08 4014+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, TMMOB BURDUR ŞUBE TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, TMMOB Burdur Şube Temsilcileri ile bir araya geldi.
Burdur Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, İmar ve Şehircilik Müdürü Mustafa Bozkurt ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Burdur temsilcileri katıldı. Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “TMMOB Burdur Şube Temsilcileri arkadaşlarımızla bir araya gelerek deprem gerçeğini ve olası bir deprem öncesinde ne yapacağımızı verimli bir toplantı ile konuştuk. Önümüzdeki günlerde eylem planımızı sahaya yansıtacağız” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, TMMOB Burdur Şube Temsilcileri ile bir araya geldi.

Burdur Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, İmar ve Şehircilik Müdürü Mustafa Bozkurt ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Burdur temsilcileri katıldı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “TMMOB Burdur Şube Temsilcileri arkadaşlarımızla bir araya gelerek deprem gerçeğini ve olası bir deprem öncesinde ne yapacağımızı verimli bir toplantı ile konuştuk. Önümüzdeki günlerde eylem planımızı sahaya yansıtacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.