Başkan Ercengiz’den Burdur’un gururu Hüseyin Gökhan Algül’e destek

DÜNYA 21.03.2024 - 16:57, Güncelleme: 21.03.2024 - 16:57 1501+ kez okundu.
 

Başkan Ercengiz’den Burdur’un gururu Hüseyin Gökhan Algül’e destek

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kick Boks Türkiye Şampiyonu Hüseyin Gökhan Algül’e destek verdi.
Ankara’da Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun düzenlediği ‘Türkiye Okul Sporları Kick Boks Şampiyonası’nda Burdur’u temsil eden Hüseyin Gökhan Algül, 69 kg.’de Türkiye 1’incisi oldu. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur’a Türkiye Şampiyonluğu gururunu yaşatan İstiklal Ortaokulu öğrencisi Hüseyin Gökhan Algül’ü okulunda ziyaret etti. Türkiye Şampiyonu Hüseyin Gökhan Algül’ü tebrik eden Başkan Ercengiz, malzeme desteğinde bulundu. Spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Ercengiz, "Bugün Türkiye Okul Sporları Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye 1’incisi olan Hüseyin Gökhan Algül’ü ziyaret ederek kendisini tebrik ettik. Burdur Belediyesi olarak sporcu sayımızın artması amaçlıyoruz. Bu kapsamda Halk Plajı’nda spor alanları oluşturduk. Bozkurt Mahallemize Kapalı Spor Salonu yapıyoruz, semt pazarlarımızda spor alanları oluşturuyoruz. Amacımız tüm branşlarda sporcu sayımızı olabildiğince arttırmak. Gençlerimizi kötü alışkanlıklarından korumak, kollamak ve sağlıklı bir nesil oluşturmak amacıyla Burdur Belediyesi olarak elimizden gelen çabayı sergiliyoruz.”dedi. Haber Merkezi
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kick Boks Türkiye Şampiyonu Hüseyin Gökhan Algül’e destek verdi.


Ankara’da Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun düzenlediği ‘Türkiye Okul Sporları Kick Boks Şampiyonası’nda Burdur’u temsil eden Hüseyin Gökhan Algül, 69 kg.’de Türkiye 1’incisi oldu.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur’a Türkiye Şampiyonluğu gururunu yaşatan İstiklal Ortaokulu öğrencisi Hüseyin Gökhan Algül’ü okulunda ziyaret etti. Türkiye Şampiyonu Hüseyin Gökhan Algül’ü tebrik eden Başkan Ercengiz, malzeme desteğinde bulundu.
Spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Ercengiz, "Bugün Türkiye Okul Sporları Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye 1’incisi olan Hüseyin Gökhan Algül’ü ziyaret ederek kendisini tebrik ettik. Burdur Belediyesi olarak sporcu sayımızın artması amaçlıyoruz. Bu kapsamda Halk Plajı’nda spor alanları oluşturduk. Bozkurt Mahallemize Kapalı Spor Salonu yapıyoruz, semt pazarlarımızda spor alanları oluşturuyoruz. Amacımız tüm branşlarda sporcu sayımızı olabildiğince arttırmak. Gençlerimizi kötü alışkanlıklarından korumak, kollamak ve sağlıklı bir nesil oluşturmak amacıyla Burdur Belediyesi olarak elimizden gelen çabayı sergiliyoruz.”dedi.

Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.