Başkan Görkem Duman mahalle ziyaretlerine devam ediyor

04.07.2024 - 15:22, Güncelleme: 04.07.2024 - 15:22 97 kez okundu.
 

Başkan Görkem Duman mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdüren Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Buca İzmir’in incisi… Hep birlikte sahip olduğu itibarı daha yükseklere taşıyacağız” dedi. Buca’yı Bucalılarla birlikte yönetme ilkesiyle hareket eden Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Yeşilbağlar ve Göksu mahallelerinin ardından Çamlıkule Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Duman, Mahalle Muhtarı Ali Yıldırım ile çözüm bekleyen noktaları dolaştı; ihtiyaçları belirleyerek çalışma takvimine not aldı. Ardından mahalle esnafına giden Duman, dilek ve temennilerini dinledi. “ÇALIŞMA ALANIMIZ BUCA SOKAKLARI” Kenti katılımcı bir yönetim anlayışı ile yönetmek istediklerini ifade eden Duman, bu nedenle tüm hemşehrilerinin fikirlerini önemsediklerini söyledi. Başkan Duman, “Bizim çalışma alanımızın güzel Buca’mızın sokakları olduğunu göreve geldiğimiz ilk gün ifade etmiştik. Bu doğrultuda mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Her hafta en az iki mahallemizi ziyaret etmeyi planlayarak kısa sürede 47 mahallemizin hepsine ulaşmayı düşünüyoruz” diye konuştu. “KÖHNE YÖNETİM ANLAYIŞINA YER YOK” Yaptığı ziyaretlerin sorunları yerinde tespit etmek ve vatandaşlarla bire bir temas etmek açısından çok değerli olduğuna değinen Başkan Duman, “Geleneksel ve köhnemiş kent yönetimi anlayışından sıyrılarak şeffaf, etkin, katılımcı yönetim anlayışını Buca’da sergilemek istiyoruz. Genç ve dinamik bir yönetime sahibiz. Sahip olduğumuz bu yeni enerjinin tüm sokaklarımıza nüfuz etmesi için çalışmalarımızı heyecanla ve hızla gerçekleştiriyoruz. Buca İzmir’in incisi... Hep birlikte sahip olduğu itibarı daha yükseklere taşıyacağız” dedi. ESNAF VE VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ Başkan Duman’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle esnafı ve vatandaşlar ise “Buca’mızın genç başkanı bize umut aşıladı. Kendisine çok güveniyoruz. Burada üretimde bulunan, satış yapan esnafımızın da her zaman yanında olacağını söyledi. Teşekkür ederiz” diye konuştu. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdüren Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Buca İzmir’in incisi… Hep birlikte sahip olduğu itibarı daha yükseklere taşıyacağız” dedi.

Buca’yı Bucalılarla birlikte yönetme ilkesiyle hareket eden Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Yeşilbağlar ve Göksu mahallelerinin ardından Çamlıkule Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Duman, Mahalle Muhtarı Ali Yıldırım ile çözüm bekleyen noktaları dolaştı; ihtiyaçları belirleyerek çalışma takvimine not aldı. Ardından mahalle esnafına giden Duman, dilek ve temennilerini dinledi.

“ÇALIŞMA ALANIMIZ BUCA SOKAKLARI”

Kenti katılımcı bir yönetim anlayışı ile yönetmek istediklerini ifade eden Duman, bu nedenle tüm hemşehrilerinin fikirlerini önemsediklerini söyledi. Başkan Duman, “Bizim çalışma alanımızın güzel Buca’mızın sokakları olduğunu göreve geldiğimiz ilk gün ifade etmiştik. Bu doğrultuda mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Her hafta en az iki mahallemizi ziyaret etmeyi planlayarak kısa sürede 47 mahallemizin hepsine ulaşmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

“KÖHNE YÖNETİM ANLAYIŞINA YER YOK”

Yaptığı ziyaretlerin sorunları yerinde tespit etmek ve vatandaşlarla bire bir temas etmek açısından çok değerli olduğuna değinen Başkan Duman, “Geleneksel ve köhnemiş kent yönetimi anlayışından sıyrılarak şeffaf, etkin, katılımcı yönetim anlayışını Buca’da sergilemek istiyoruz. Genç ve dinamik bir yönetime sahibiz. Sahip olduğumuz bu yeni enerjinin tüm sokaklarımıza nüfuz etmesi için çalışmalarımızı heyecanla ve hızla gerçekleştiriyoruz. Buca İzmir’in incisi... Hep birlikte sahip olduğu itibarı daha yükseklere taşıyacağız” dedi.

ESNAF VE VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Duman’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle esnafı ve vatandaşlar ise “Buca’mızın genç başkanı bize umut aşıladı. Kendisine çok güveniyoruz. Burada üretimde bulunan, satış yapan esnafımızın da her zaman yanında olacağını söyledi. Teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.