BAYRAMLAR SEVGİYLE KUCAKLAŞTIKÇA, KAYNAŞTIKÇA BAYRAM OLUR. .

GÜNDEM 27.06.2023 - 12:25, Güncelleme: 27.06.2023 - 12:25 4963+ kez okundu.
 

BAYRAMLAR SEVGİYLE KUCAKLAŞTIKÇA, KAYNAŞTIKÇA BAYRAM OLUR. .

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Kurban Bayramı Birlik ve beraberliğimizi artıran, değerlerimizi ve inancımızı kuvvetlendiren, aramızdaki kardeşlik ve dostluğu pekiştiren, aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışma duygularını en içten şekilde bizlere hissettiren bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. Bayramlar sevgiyle kucaklaştıkça, kaynaştıkça bayram olur. Birbirimizden güç aldığımız, birlik olduğumuz ve kardeşlik içinde geleneklerimizi yaşattığımız Kurban Bayramı’nda da sevdiklerimize kavuşacak, onlarla kucaklaşacak; sevgimizi, ekmeğimizi ve soframızı paylaşacağız. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Aile büyüklerinin ziyaret edildiği; çocukların mutlu olduğu; hastaların, yoksulların, kimsesizlerin hatırlandığı bir bayram temenni ediyorum. Bu bayram mutlu, sağlıklı ve barış dolu günleri de beraberinde getirir. Bu duygu ve düşünceler ile tüm hemşerilerime mutlu bayramlar diliyorum” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Kurban Bayramı Birlik ve beraberliğimizi artıran, değerlerimizi ve inancımızı kuvvetlendiren, aramızdaki kardeşlik ve dostluğu pekiştiren, aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışma duygularını en içten şekilde bizlere hissettiren bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. Bayramlar sevgiyle kucaklaştıkça, kaynaştıkça bayram olur. Birbirimizden güç aldığımız, birlik olduğumuz ve kardeşlik içinde geleneklerimizi yaşattığımız Kurban Bayramı’nda da sevdiklerimize kavuşacak, onlarla kucaklaşacak; sevgimizi, ekmeğimizi ve soframızı paylaşacağız.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Aile büyüklerinin ziyaret edildiği; çocukların mutlu olduğu; hastaların, yoksulların, kimsesizlerin hatırlandığı bir bayram temenni ediyorum. Bu bayram mutlu, sağlıklı ve barış dolu günleri de beraberinde getirir. Bu duygu ve düşünceler ile tüm hemşerilerime mutlu bayramlar diliyorum” dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.