Belediyenin film gösterimine çocuklardan yoğun ilgi

DÜNYA 01.02.2024 - 22:08, Güncelleme: 01.02.2024 - 22:08 2590+ kez okundu.
 

Belediyenin film gösterimine çocuklardan yoğun ilgi

Burdur Belediyesi tarafından çocuklar için bugün MAKÜ Konferans Salonu’na beyaz perdede Hayrimatör’ filminin ücretsiz gösterimi yapıldı.
  Çocukların yoğun katılımı nedeniyle veliler ayakta beklemek zorunda kaldı. Saat 20:00'de yayınlanan Hayrimatör filmine soğuğa rağmen yüzlerce öğrenci ve veli katıldı. Burdur Belediyesinin çocuklar için sömestr hediyesi olarak düzenlenen etkinlikler, 29 Ocak’ta başladı, 2 Şubat’a kadar da devam edecek. Yayınlanan filmden dolayı Burdur Belediyesine teşekkür eden bir öğrenci velisi, "Güzel bir filmdi, kızım ve oğlumla geldik. Bu soğuk havada bu kadar katılım olacağını tahmin etmemiştik. Biz merdivenlerde çocuklar koltukta izledi. Herkes için güzel bir gece oldu. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.
Burdur Belediyesi tarafından çocuklar için bugün MAKÜ Konferans Salonu’na beyaz perdede Hayrimatör’ filminin ücretsiz gösterimi yapıldı.

 

Çocukların yoğun katılımı nedeniyle veliler ayakta beklemek zorunda kaldı. Saat 20:00'de yayınlanan Hayrimatör filmine soğuğa rağmen yüzlerce öğrenci ve veli katıldı.

Burdur Belediyesinin çocuklar için sömestr hediyesi olarak düzenlenen etkinlikler, 29 Ocak’ta başladı, 2 Şubat’a kadar da devam edecek.

Yayınlanan filmden dolayı Burdur Belediyesine teşekkür eden bir öğrenci velisi, "Güzel bir filmdi, kızım ve oğlumla geldik. Bu soğuk havada bu kadar katılım olacağını tahmin etmemiştik. Biz merdivenlerde çocuklar koltukta izledi. Herkes için güzel bir gece oldu. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.