Burdur Belediyesi çalışanı Özgür Bakan son yolculuğuna uğurlandı

DÜNYA 15.06.2024 - 13:40, Güncelleme: 15.06.2024 - 13:40 1889 kez okundu.
 

Burdur Belediyesi çalışanı Özgür Bakan son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Burdur Belediyesi Personeli Özel Güvenlik Görevlisi Özgür Bakan bugün memleketinde toprağa verildi.
Özel Güvenlik Görevlisi Özgür Bakan geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.   Özgür Bakan bugün (15.06. 2024) saat 11:00’de memleketi olan Yeşilova Alanköy'de aile kabristanına defnedildi. Özgür Bakan’ın cenazesine katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz sosyal medya hesabından şunları paylaştı: “İki aya yakın verdiği yaşam mücadelesini kaybeden mesai arkadaşımız Özgür için Belediyemiz önünde tören düzenledikten sonra Yeşilova Alanköy’de son yolculuğuna uğurladık. Mekanı cennet olsun acılı yakınlarına bir kez daha sabır ve baş sağlığı diliyoruz”
Geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Burdur Belediyesi Personeli Özel Güvenlik Görevlisi Özgür Bakan bugün memleketinde toprağa verildi.



Özel Güvenlik Görevlisi Özgür Bakan geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

 

Özgür Bakan bugün (15.06. 2024) saat 11:00’de memleketi olan Yeşilova Alanköy'de aile kabristanına defnedildi.
Özgür Bakan’ın cenazesine katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz sosyal medya hesabından şunları paylaştı: “İki aya yakın verdiği yaşam mücadelesini kaybeden mesai arkadaşımız Özgür için Belediyemiz önünde tören düzenledikten sonra Yeşilova Alanköy’de son yolculuğuna uğurladık. Mekanı cennet olsun acılı yakınlarına bir kez daha sabır ve baş sağlığı diliyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.