BURDUR BELEDİYESİ HALKA BEDELSİZ 22 TON NAR DAĞITTI.

YAŞAM 07.11.2016 - 12:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2960+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ HALKA BEDELSİZ 22 TON NAR DAĞITTI.

Burdur Belediyesi Nar Üreticilerine destek vermek halkın C Vitamini ihtiyacını karşılamak amacı ile Cumhuriyet meydanında halka bedelsiz 22 ton Nar dağıttı
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Meydanında, eski Belediye binasının önünde belediye işçileri ile birlikte Nar dağıtımı yaptı. Başkan Ercengiz iki kamyonet ile birlikte getirilen narların dağıtımını Belediye Kültür Müdürü Ferit Çelikbaş ve Zabıtaların nezaretinde dağıtımını sağladı. Yaklaşık 15 ton civarında poşetlere hazırlanmış nar halk tarafından paylaşıldı.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı açıklamada; Belediye olarak daha önce süt üreticisine destek amacıyla Peynir, Terayağı, paketlerini ihtiyaç sahibi halkımıza dağıttık. Bizler halkın oyları ile gelmiş belediye başkanları olarak bize her türlü sorununda güvenen inanan halk katmanlarını imkanlarımız ölçüsünde düşünmek zorundayız bunun içinde bölgemizde ülkemizin büyük bölümüne fasulye üreterek satan üreticilerimizin yanında olacağımızı ve üretilen ürünlerin tarlada kalmamasına özen göstereceğimizi bunan için proje üreteceğimizi söylemiştik.   Başkan Ercengiz, üreticinin ürününün tarlada yada bahçede dalında kalması halinde gelecek yıllar itibarı ile üretim yapacak insanımızın kalmaması tehdit ve tehlikesi ile karşı karşıya kalabiliriz. Bu nedenle de hem üreticimizi ayakta tutmak nem de halkımıza mevsim şartları itibarı ile gerekli gıda ürünlerini ulaştırmalıyız. Biz Nar üreticisinin mağdur olmaması için 22 ton gibi bir ürünü personel dahil Burdur halkına dağıtımını gerçekleştireceğiz. Buradan büyük belediyelere de çağrı yapıyor ve üreticiye sahip çıkmalarını, ihtiyaç sahibi tüketicinin ihtiyacını karşılamalarını istiyorum.   Burdur Belediyesi demokratik Belediyecilik örneği vererek hem halkını düşünmektedir. Hem de üreticisinin yanında olduğunu gösterecek projelere imza atmaktadır. Biz bu tür kampanyalar için çok büyük parasal kaynak kullanmıyoruz. Ama kış günlerinde halkımızın C- vitamini ihtiyacının karşılanması içinde böyle bir uygulamayı yapıyoruz dedi.      
Burdur Belediyesi Nar Üreticilerine destek vermek halkın C Vitamini ihtiyacını karşılamak amacı ile Cumhuriyet meydanında halka bedelsiz 22 ton Nar dağıttı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Meydanında, eski Belediye binasının önünde belediye işçileri ile birlikte Nar dağıtımı yaptı. Başkan Ercengiz iki kamyonet ile birlikte getirilen narların dağıtımını Belediye Kültür Müdürü Ferit Çelikbaş ve Zabıtaların nezaretinde dağıtımını sağladı. Yaklaşık 15 ton civarında poşetlere hazırlanmış nar halk tarafından paylaşıldı.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı açıklamada; Belediye olarak daha önce süt üreticisine destek amacıyla Peynir, Terayağı, paketlerini ihtiyaç sahibi halkımıza dağıttık. Bizler halkın oyları ile gelmiş belediye başkanları olarak bize her türlü sorununda güvenen inanan halk katmanlarını imkanlarımız ölçüsünde düşünmek zorundayız bunun içinde bölgemizde ülkemizin büyük bölümüne fasulye üreterek satan üreticilerimizin yanında olacağımızı ve üretilen ürünlerin tarlada kalmamasına özen göstereceğimizi bunan için proje üreteceğimizi söylemiştik.

 

Başkan Ercengiz, üreticinin ürününün tarlada yada bahçede dalında kalması halinde gelecek yıllar itibarı ile üretim yapacak insanımızın kalmaması tehdit ve tehlikesi ile karşı karşıya kalabiliriz. Bu nedenle de hem üreticimizi ayakta tutmak nem de halkımıza mevsim şartları itibarı ile gerekli gıda ürünlerini ulaştırmalıyız. Biz Nar üreticisinin mağdur olmaması için 22 ton gibi bir ürünü personel dahil Burdur halkına dağıtımını gerçekleştireceğiz. Buradan büyük belediyelere de çağrı yapıyor ve üreticiye sahip çıkmalarını, ihtiyaç sahibi tüketicinin ihtiyacını karşılamalarını istiyorum.

 

Burdur Belediyesi demokratik Belediyecilik örneği vererek hem halkını düşünmektedir. Hem de üreticisinin yanında olduğunu gösterecek projelere imza atmaktadır. Biz bu tür kampanyalar için çok büyük parasal kaynak kullanmıyoruz. Ama kış günlerinde halkımızın C- vitamini ihtiyacının karşılanması içinde böyle bir uygulamayı yapıyoruz dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.