Burdur Belediyesinden ücretsiz Kanlı Nigar tiyatrosu

DÜNYA 08.10.2024 - 12:17, Güncelleme: 08.10.2024 - 12:17 241 kez okundu.
 

Burdur Belediyesinden ücretsiz Kanlı Nigar tiyatrosu

Çiğden Tunç Tiyatrosu tarafından Burdur’da sahnelenecek olan Kanlı Nigar adlı oyun, 13 Ekim’de tiyatro severlerle buluşturuluyor.
Çiğden Tunç Tiyatrosu, dev bir kadro ile sahnelediği Kanlı Nigar oyununu bu kez Burdur’un tiyatro severleri ile buluşturacak. Burdur Belediyesi, tiyatro severleri Kanlı Nigar Oyunu ile bir araya getirmek için kolları sıvadı. Sadık Şendil’in yazdığı, Çiğdem Tunç ve Yaşar Ayvacı’nın yönettiği Kanlı Nigar Oyunu, 13 Ekim Pazar günü, saat 20.30’da MAKÜ Konferans Salonu’nda Burdur seyircisi ile buluşturulacak. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, tüm Burdur Halkı’nı, pazar akşamı ücretsiz sahnelenecek olan Kanlı Nigar Oyunu’nu izlemeye davet etti.
Çiğden Tunç Tiyatrosu tarafından Burdur’da sahnelenecek olan Kanlı Nigar adlı oyun, 13 Ekim’de tiyatro severlerle buluşturuluyor.



Çiğden Tunç Tiyatrosu, dev bir kadro ile sahnelediği Kanlı Nigar oyununu bu kez Burdur’un tiyatro severleri ile buluşturacak.

Burdur Belediyesi, tiyatro severleri Kanlı Nigar Oyunu ile bir araya getirmek için kolları sıvadı. Sadık Şendil’in yazdığı, Çiğdem Tunç ve Yaşar Ayvacı’nın yönettiği Kanlı Nigar Oyunu, 13 Ekim Pazar günü, saat 20.30’da MAKÜ Konferans Salonu’nda Burdur seyircisi ile buluşturulacak.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, tüm Burdur Halkı’nı, pazar akşamı ücretsiz sahnelenecek olan Kanlı Nigar Oyunu’nu izlemeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.