Burdur Belediyesinin acı günü!

DÜNYA 14.06.2024 - 11:28, Güncelleme: 14.06.2024 - 11:29 2160 kez okundu.
 

Burdur Belediyesinin acı günü!

Burdur Belediyesi Personeli Özel Güvenlik Görevlisi Özgür Bakan geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
  Uzun yıllar Belediyede Özel Güvenlik Görevlisi olarak görev yapan Özgür bakan genç yaşta vefat etti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz şunları paylaştı: “Çok üzgünüm… Çok kibar çok naif düzgün bir personelimizdi Özgür. Geçirdiği trafik kazası sonrası uzunca bir süre tutunmaya çalıştığı hayata maalesef bugün vefa etti. Acılı yakınlarına ve büyük Belediye Ailemize sabır ve başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.”
Burdur Belediyesi Personeli Özel Güvenlik Görevlisi Özgür Bakan geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.


 
Uzun yıllar Belediyede Özel Güvenlik Görevlisi olarak görev yapan Özgür bakan genç yaşta vefat etti.

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz şunları paylaştı: “Çok üzgünüm… Çok kibar çok naif düzgün bir personelimizdi Özgür.

Geçirdiği trafik kazası sonrası uzunca bir süre tutunmaya çalıştığı hayata maalesef bugün vefa etti. Acılı yakınlarına ve büyük Belediye Ailemize sabır ve başsağlığı diliyorum.

Başımız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.