Burdur Emniyetinden başarılı operasyon: Çavdır cinayeti zanlısı yakalandı

DÜNYA 08.02.2024 - 23:33, Güncelleme: 08.02.2024 - 23:33 4485+ kez okundu.
 

Burdur Emniyetinden başarılı operasyon: Çavdır cinayeti zanlısı yakalandı

Burdur’un Çavdır ilçesinde boşandığı eşinin kaldığı otele giden eski koca, tartıştığı eski eşini tüfekle vurup, sonra bıçaklayarak kaçmıştı, Emniyet kıs kıvrak yakaladı.
Burdur Valiliği Çavdır'da ki kadın cinayeti ile ilgili yazılı basın açıklamasında zanlının yakalandığını duyurdu. Burdur Valiliğinden yapılan açıklama söyle: "8.02.2024 günü 08.30 sıralarında Çavdır ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir otelde konaklayan (Ö.Ş) isimli şahıs, bir buçuk yıl önce boşanmış olduğu (T.Y.) isimli şahıs tarafından bahse konu otel odasında tüfekle ve bıçakla yaralanmış, kaldırıldığı Çavdır Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmiştir. Meydana gelen kasten öldürme suçuyla ilgili, olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan firari şahsın ve kaçmasına yardım eden şahısların yakalanmasına yönelik, Emniyet Ekiplerimizce yürütülen titiz çalışmalar neticesinde; (T.Y) isimli şüpheli şahıs Denizli Çameli ilçe merkezinde bulunan bir bağ evinde olduğunun tespit edilmesi üzerine yapılan operasyonda dağlık alana kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alınmıştır. Olayda kullanılan suç aleti tüfek ve bıçak ele geçirilmiş olup ayrıca şüpheli şahsın kaçmasına yardım ettiği tespit edilen (5) şahıs yakalanarak haklarında adli işlem başlatılmış olup tahkikat kapsamlı bir şekilde devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Burdur’un Çavdır ilçesinde boşandığı eşinin kaldığı otele giden eski koca, tartıştığı eski eşini tüfekle vurup, sonra bıçaklayarak kaçmıştı, Emniyet kıs kıvrak yakaladı.


Burdur Valiliği Çavdır'da ki kadın cinayeti ile ilgili yazılı basın açıklamasında zanlının yakalandığını duyurdu.

Burdur Valiliğinden yapılan açıklama söyle: "8.02.2024 günü 08.30 sıralarında Çavdır ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir otelde konaklayan (Ö.Ş) isimli şahıs, bir buçuk yıl önce boşanmış olduğu (T.Y.) isimli şahıs tarafından bahse konu otel odasında tüfekle ve bıçakla yaralanmış, kaldırıldığı Çavdır Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmiştir.

Meydana gelen kasten öldürme suçuyla ilgili, olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan firari şahsın ve kaçmasına yardım eden şahısların yakalanmasına yönelik, Emniyet Ekiplerimizce yürütülen titiz çalışmalar neticesinde;

(T.Y) isimli şüpheli şahıs Denizli Çameli ilçe merkezinde bulunan bir bağ evinde olduğunun tespit edilmesi üzerine yapılan operasyonda dağlık alana kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Olayda kullanılan suç aleti tüfek ve bıçak ele geçirilmiş olup ayrıca şüpheli şahsın kaçmasına yardım ettiği tespit edilen (5) şahıs yakalanarak haklarında adli işlem başlatılmış olup tahkikat kapsamlı bir şekilde devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.