Burdur eski Milletvekili Çiloğlu vefat etti

DÜNYA 03.07.2024 - 11:21, Güncelleme: 03.07.2024 - 11:21 239 kez okundu.
 

Burdur eski Milletvekili Çiloğlu vefat etti

Burdur’un eski Milletvekili Ahmet Mukatter Çiloğlu Ankara’da vefat etti.
  Burdur’un eski Milletvekili Ahmet Mukatter Çiloğlu, 86 yaşında hayata veda ederek ebediyete intikal etti. Cenazesi, 04.07.2024 Perşembe günü saat 10.00'da Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılacak törenin ardından, ikindi namazını müteakip Burdur asri mezarlığında toprağa verilecektir. Ahmet Mukatter Çiloğlu, 1969 genel seçimlerinde Adalet Partisi'nden (AP) Burdur Milletvekili seçildi. TBMM'nin 14. Yasama Dönemi'nde 1973 yılına kadar Burdur Milletvekili olarak görev yaptı. ANKE Group olarak aramızdan ayrılan Burdur’un eski Milletvekili Ahmet Mukatter Çiloğlu’na Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı dileriz.
Burdur’un eski Milletvekili Ahmet Mukatter Çiloğlu Ankara’da vefat etti.

 


Burdur’un eski Milletvekili Ahmet Mukatter Çiloğlu, 86 yaşında hayata veda ederek ebediyete intikal etti. Cenazesi, 04.07.2024 Perşembe günü saat 10.00'da Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılacak törenin ardından, ikindi namazını müteakip Burdur asri mezarlığında toprağa verilecektir.

Ahmet Mukatter Çiloğlu, 1969 genel seçimlerinde Adalet Partisi'nden (AP) Burdur Milletvekili seçildi.
TBMM'nin 14. Yasama Dönemi'nde 1973 yılına kadar Burdur Milletvekili olarak görev yaptı.

ANKE Group olarak aramızdan ayrılan Burdur’un eski Milletvekili Ahmet Mukatter Çiloğlu’na Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.