Burdur esnafı Sevgililer Gününe hazır

DÜNYA 13.02.2024 - 22:14, Güncelleme: 13.02.2024 - 22:14 3784+ kez okundu.
 

Burdur esnafı Sevgililer Gününe hazır

14 Şubat Sevgililer Gününün de Burdur'da ki esnaf hazırlıklarını tamamladı.
  Burdur’da işletmeler 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle özel süsleme yaparak ve ürün çeşitliliğini arttırıyor. İşletmeler çeşitli ürünlerden iş yerlerinin camlarına, kaldırımlara ve caddelere kalp şekli yapıyor. Özellikle çiçekçiler, gümüşçüler ve kuyumcular 14 Şubat’ı iple çekiyor. Esnaf dikkat çekmek için balonlarla, çeşitli figürlerle işyerlerini süslüyor. Birçok esnafta da 14 Şubat yoğunluğu başladı.
14 Şubat Sevgililer Gününün de Burdur'da ki esnaf hazırlıklarını tamamladı.

 

Burdur’da işletmeler 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle özel süsleme yaparak ve ürün çeşitliliğini arttırıyor. İşletmeler çeşitli ürünlerden iş yerlerinin camlarına, kaldırımlara ve caddelere kalp şekli yapıyor. Özellikle çiçekçiler, gümüşçüler ve kuyumcular 14 Şubat’ı iple çekiyor.

Esnaf dikkat çekmek için balonlarla, çeşitli figürlerle işyerlerini süslüyor. Birçok esnafta da 14 Şubat yoğunluğu başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.