Burdur Kent Ormanı'na moloz boşaltıyorlar!

DÜNYA 24.03.2024 - 13:20, Güncelleme: 24.03.2024 - 13:20 1512+ kez okundu.
 

Burdur Kent Ormanı'na moloz boşaltıyorlar!

Burdur Kent Ormanı, vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşıladıkları, sportif faaliyetlerini sürdürdükleri, genç çam ağaçlarıyla kaplı doğal değerlerimizden biri.
 Okuyucularımızdan gelen bir ihbara göre, son birkaç haftadır, kimliği belirsiz kişiler tarafından bu alana çuvallar içerisinde moloz bırakılıyor. Burdur Kent Ormanı içerisinde belirli alanlara bırakılan molozlar, okuyucularımız tarafından görüntülenip, Burdur Gazetesi İnternet Haber Sitesi ihbar hattına gönderildi. Birkaç haftadır Burdur Kent Ormanı içerisindeki birçok noktaya moloz bırakıldığını ifade eden okuyucularımız, bu durumdan şikayetçi. Daha farklı alanlarda moloz yığınlarıyla karşılaştıklarını ifade eden okuyucularımız, alanın temizlenmesini talep ediyorlar. Burdur şehir merkezine yakın bir mesafede bulunan Burdur Kent Ormanı, haftasonları vatandaşların sıklıkla ziyaret ettikleri mesire alanlarının başında geliyor. Yamaç Paraşütü, off- road, atlı sporlar, doğa yürüyüşü gibi birçok faaliyetinde yapılabildiği Burdur Kent Ormanı içerisindeki seyir noktalarından, Burdur Gölü ve günbatımı manzarası da seyredilebiliyor.   Kaynak: Burdur Gazetesi
Burdur Kent Ormanı, vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşıladıkları, sportif faaliyetlerini sürdürdükleri, genç çam ağaçlarıyla kaplı doğal değerlerimizden biri.

 Okuyucularımızdan gelen bir ihbara göre, son birkaç haftadır, kimliği belirsiz kişiler tarafından bu alana çuvallar içerisinde moloz bırakılıyor.
Burdur Kent Ormanı içerisinde belirli alanlara bırakılan molozlar, okuyucularımız tarafından görüntülenip, Burdur Gazetesi İnternet Haber Sitesi ihbar hattına gönderildi. Birkaç haftadır Burdur Kent Ormanı içerisindeki birçok noktaya moloz bırakıldığını ifade eden okuyucularımız, bu durumdan şikayetçi. Daha farklı alanlarda moloz yığınlarıyla karşılaştıklarını ifade eden okuyucularımız, alanın temizlenmesini talep ediyorlar.

Burdur şehir merkezine yakın bir mesafede bulunan Burdur Kent Ormanı, haftasonları vatandaşların sıklıkla ziyaret ettikleri mesire alanlarının başında geliyor. Yamaç Paraşütü, off- road, atlı sporlar, doğa yürüyüşü gibi birçok faaliyetinde yapılabildiği Burdur Kent Ormanı içerisindeki seyir noktalarından, Burdur Gölü ve günbatımı manzarası da seyredilebiliyor.

 

Kaynak: Burdur Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.