Burdur'da 2 gündür aranan yaşlı adamdan acı haber geldi

DÜNYA 21.07.2024 - 12:02, Güncelleme: 21.07.2024 - 12:02 1062+ kez okundu.
 

Burdur'da 2 gündür aranan yaşlı adamdan acı haber geldi

Burdur’da 2 gündür aranan 65 yaşındaki Halil Alagöz göl kenarında ölü olarak bulundu.
Burdur’da 2 gün önce kaybolan 65 yaşındaki Halil Alagöz göl kenarında ölü olarak bulundu. Edinilen bilgilere göre iki gün önce Burdur merkez Armağan İlci Mahallesi’ndeki evinden çıkan alzheimer ve parkinson hastalığı bulunan 65 yaşındaki Halil Alagöz isimli yaşlı adam tekrar evine dönmedi. Yaşlı adamı bulmak için polis, jandarma ve afad ekipleri başta olmak üzere bütün Burdur seferber olmuştu. Sabah saatlerinde yaşlı adamdan üzücü haber geldi. 65 yaşındaki Halil Alagöz, arama çalışmaları sırasında TOBB lisesi alt taraflarında tarım arazisinde bir ağacın altında afad ekipleri tarafından ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaynak: Burdur Gazetesi
Burdur’da 2 gündür aranan 65 yaşındaki Halil Alagöz göl kenarında ölü olarak bulundu.


Burdur’da 2 gün önce kaybolan 65 yaşındaki Halil Alagöz göl kenarında ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgilere göre iki gün önce Burdur merkez Armağan İlci Mahallesi’ndeki evinden çıkan alzheimer ve parkinson hastalığı bulunan 65 yaşındaki Halil Alagöz isimli yaşlı adam tekrar evine dönmedi. Yaşlı adamı bulmak için polis, jandarma ve afad ekipleri başta olmak üzere bütün Burdur seferber olmuştu.

Sabah saatlerinde yaşlı adamdan üzücü haber geldi. 65 yaşındaki Halil Alagöz, arama çalışmaları sırasında TOBB lisesi alt taraflarında tarım arazisinde bir ağacın altında afad ekipleri tarafından ölü olarak bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: Burdur Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.