Burdur'da 5 yaşında direksiyon başına geçtiler!

DÜNYA 10.05.2024 - 16:18, Güncelleme: 10.05.2024 - 16:18 2336 kez okundu.
 

Burdur'da 5 yaşında direksiyon başına geçtiler!

Burdur'da ana sınıfı öğrencileri Çocuk Trafik Eğitim Parklarında direksiyon başına geçtiler.
Konuyla ilgili Burdur Valiliğinden yapılan açıklama şöyle; "Kolluk birimlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir. Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından 2023- 2024 eğitim öğretim yılı trafik tedbirleri kapsamında, “2021-2030 Karayolları Trafik Güvenliği Strateji Belgesi” ve “2024-2027 Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı” doğrultusunda çocuklar üzerinde trafik güvenliği konusunda farkındalığın arttırılmasına yönelik “Çocuklar İçin Trafik Eğitimi Projesi” ve “ Çocuk Trafik Eğitim Parklarında” uygulamalı eğitimler verilmektedir. Trafik haftası etkinlikleri kapsamında sorumluluk bölgemizde bulunan okullarda öğrenim gören toplam (420) öğrenciye, Trafik Eğitim Parkında ve Okullarda trafik güvenliğine yönelik bilgilendirme eğitimi verilmiştir"
Burdur'da ana sınıfı öğrencileri Çocuk Trafik Eğitim Parklarında direksiyon başına geçtiler.


Konuyla ilgili Burdur Valiliğinden yapılan açıklama şöyle; "Kolluk birimlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından 2023- 2024 eğitim öğretim yılı trafik tedbirleri kapsamında, “2021-2030 Karayolları Trafik Güvenliği Strateji Belgesi” ve “2024-2027 Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı” doğrultusunda çocuklar üzerinde trafik güvenliği konusunda farkındalığın arttırılmasına yönelik “Çocuklar İçin Trafik Eğitimi Projesi” ve “ Çocuk Trafik Eğitim Parklarında” uygulamalı eğitimler verilmektedir.

Trafik haftası etkinlikleri kapsamında sorumluluk bölgemizde bulunan okullarda öğrenim gören toplam (420) öğrenciye, Trafik Eğitim Parkında ve Okullarda trafik güvenliğine yönelik bilgilendirme eğitimi verilmiştir"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.