Burdur’da Ayça ve Çağatay'ın muhteşem düğünü

DÜNYA 07.07.2024 - 15:44, Güncelleme: 07.07.2024 - 15:44 1551+ kez okundu.
 

Burdur’da Ayça ve Çağatay'ın muhteşem düğünü

Burdur önceki akşam muhteşem bir düğüne tanıklık etti. Ayça ve Çağatay, görkemli bir düğünle dünya evine girdi.
Cuma günü Grand Özeren Otelde düzenlenen kına gecesinin ardından cumartesi akşamı da Serenler Otelde düğün yapıldı. Binay ve Albayrak ailelerinin sevenlerinin katıldığı düğünde yoğunluk yaşandı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in kıydığı nikahta genç çift ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ dedi. Ayça ve Çağatay’ı tebrik eden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. ‘Ömür boyu mutluluk’ için kesilen pastanın ardından konuklar, ses sanatçısının söylediği birbirinden güzel türkülerle eğlence dolu bir gece yaşadı. Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi. Düğüne çok sayıda davetli katıldı. ANKE Medya olarak genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Burdur önceki akşam muhteşem bir düğüne tanıklık etti. Ayça ve Çağatay, görkemli bir düğünle dünya evine girdi.


Cuma günü Grand Özeren Otelde düzenlenen kına gecesinin ardından cumartesi akşamı da Serenler Otelde düğün yapıldı. Binay ve Albayrak ailelerinin sevenlerinin katıldığı düğünde yoğunluk yaşandı.


Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in kıydığı nikahta genç çift ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ dedi. Ayça ve Çağatay’ı tebrik eden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
‘Ömür boyu mutluluk’ için kesilen pastanın ardından konuklar, ses sanatçısının söylediği birbirinden güzel türkülerle eğlence dolu bir gece yaşadı. Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi. Düğüne çok sayıda davetli katıldı.
ANKE Medya olarak genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.