Burdur’da başkana suikast girişimi!

DÜNYA 06.09.2024 - 10:30, Güncelleme: 06.09.2024 - 10:30 476 kez okundu.
 

Burdur’da başkana suikast girişimi!

Burdur’da şok olay! Başkana suikast girişimi!
Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya   Belediye Başkanı İlkay Güngör'e yönelik bir suikast girişimi, jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu engellendi. Belediye Başkanı İlkay Güngör, olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün gerçekleşen hain suikast girişimi karşısında asla pes etmeyeceğiz ve yılmayacağız. Birlik ve kararlılıkla Kızılkaya için mücadelemize devam edeceğiz. Bu tür tehditler bizi durduramaz, aksine daha da güçlendirir. Hep birlikte, daha güçlü bir Kızılkaya için yolumuza devam ediyoruz!" ifadelerini kullandı.
Burdur’da şok olay! Başkana suikast girişimi!


Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya   Belediye Başkanı İlkay Güngör'e yönelik bir suikast girişimi, jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu engellendi.

Belediye Başkanı İlkay Güngör, olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün gerçekleşen hain suikast girişimi karşısında asla pes etmeyeceğiz ve yılmayacağız. Birlik ve kararlılıkla Kızılkaya için mücadelemize devam edeceğiz. Bu tür tehditler bizi durduramaz, aksine daha da güçlendirir. Hep birlikte, daha güçlü bir Kızılkaya için yolumuza devam ediyoruz!" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.