Burdur’da Cadde iki düz bir ters!

DÜNYA 19.09.2024 - 18:10, Güncelleme: 19.09.2024 - 21:31 358 kez okundu.
 

Burdur’da Cadde iki düz bir ters!

Burdur'da geçtiğimiz günlerde trafikte yapılan radikal değişimler sonrası birçok güzergâhta değişim yapıldı.
Burdurlu vatandaşların kurallara uymaması nedeniyle mağduriyetler yaşanmaya devam ediliyor. Vatandaşın şikayet ettiği park ve ters yönden gitmeye devam eden araç sahipleri için henüz çare bulunamadı.  Bazı uyanık şoförlerin ise trafiği tehlikeye atarak kısa yoldan gitmek için ters yönden ilerlediği gözlendi. Güzergâh değişince park probleminin arttığını anlatan bir esnaf, “Özellikle Cumhuriyet ve Gazi caddelerinden sık sık park problemleri yaşanıyor. Önceden sadece karşı caddeye bir araç, diğer tarafa bir araç park ederdi trafik gel-git iki şeritten akardı. Şimdi ise güzergah değişti, iki araç bizim tarafa, bir araçta karşıya park ediyor trafik tek şeride kadar düşüyor. Bazen de ters şeritte ilerleyen araçlar oluyor çok tehlikeli. Maalesef kontrol eden denetleyen çok olmuyor. Bazen park yüzünden tartışmalar yaşanıyor. Esnaf ve halk olarak bir çözüm bekliyoruz” dedi.
Burdur'da geçtiğimiz günlerde trafikte yapılan radikal değişimler sonrası birçok güzergâhta değişim yapıldı.



Burdurlu vatandaşların kurallara uymaması nedeniyle mağduriyetler yaşanmaya devam ediliyor.

Vatandaşın şikayet ettiği park ve ters yönden gitmeye devam eden araç sahipleri için henüz çare bulunamadı. 

Bazı uyanık şoförlerin ise trafiği tehlikeye atarak kısa yoldan gitmek için ters yönden ilerlediği gözlendi.
Güzergâh değişince park probleminin arttığını anlatan bir esnaf, “Özellikle Cumhuriyet ve Gazi caddelerinden sık sık park problemleri yaşanıyor. Önceden sadece karşı caddeye bir araç, diğer tarafa bir araç park ederdi trafik gel-git iki şeritten akardı. Şimdi ise güzergah değişti, iki araç bizim tarafa, bir araçta karşıya park ediyor trafik tek şeride kadar düşüyor. Bazen de ters şeritte ilerleyen araçlar oluyor çok tehlikeli. Maalesef kontrol eden denetleyen çok olmuyor. Bazen park yüzünden tartışmalar yaşanıyor. Esnaf ve halk olarak bir çözüm bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.