Burdur'da hava soğudu içliğe talep arttı

DÜNYA 24.01.2024 - 21:09, Güncelleme: 24.01.2024 - 21:09 3421+ kez okundu.
 

Burdur'da hava soğudu içliğe talep arttı

Burdur'da havaların soğumasıyla birlikte vatandaşların yün ve termal içliklere talebi arttı.
Sıcaklıkların eksi derecelere Düşmesiyle birlikte Burdur'da vatandaşlar soğuktan korunmanın yollarını arıyor. Kimi vatandaş üşümemek için kat kat giyinirken, kimileri de çözümü yün, termal ve örgü içliklerde buluyor. Kış mevsiminin vazgeçilmezlerinden birisi olarak görülen içlikler, giyenlerin içini ısıtıyor. Son yıllarda genç yaşlı demeden herkesin soğuk havalarda içlik kullanmaya başladığını ifade eden içlik Sağlam Terzi İsa Sağlam, sağlık açısından pamuk ve yün ürünlerinin tercih edildiğini belirtti. Havaların soğumasıyla birlikte yün içliklere talepler arttığını ifade İsa Sağlam, “Müşterilerimizin doğal ve ter emme özelliği olduğundan yün içlikleri tercih ediliyor. Bunların yanında ince olan ve kalın olanları var. İkisi de tercih ediliyor, ama gençler genellikle termal içlikleri seçiyorlar. Tavşan yünü olan içliklerimiz var terleme noktasında doğal olan bir ürünlerdir. İçlik fiyatları 120 lira ile 180 lira arasında değişiyor " dedi.
Burdur'da havaların soğumasıyla birlikte vatandaşların yün ve termal içliklere talebi arttı.

Sıcaklıkların eksi derecelere Düşmesiyle birlikte Burdur'da vatandaşlar soğuktan korunmanın yollarını arıyor. Kimi vatandaş üşümemek için kat kat giyinirken, kimileri de çözümü yün, termal ve örgü içliklerde buluyor. Kış mevsiminin vazgeçilmezlerinden birisi olarak görülen içlikler, giyenlerin içini ısıtıyor.
Son yıllarda genç yaşlı demeden herkesin soğuk havalarda içlik kullanmaya başladığını ifade eden içlik Sağlam Terzi İsa Sağlam, sağlık açısından pamuk ve yün ürünlerinin tercih edildiğini belirtti.

Havaların soğumasıyla birlikte yün içliklere talepler arttığını ifade İsa Sağlam, “Müşterilerimizin doğal ve ter emme özelliği olduğundan yün içlikleri tercih ediliyor. Bunların yanında ince olan ve kalın olanları var. İkisi de tercih ediliyor, ama gençler genellikle termal içlikleri seçiyorlar. Tavşan yünü olan içliklerimiz var terleme noktasında doğal olan bir ürünlerdir. İçlik fiyatları 120 lira ile 180 lira arasında değişiyor " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.