Burdur’da hayır yapmak isteyenlerin imdadına Seyyar Lokmacılar yetişiyor

DÜNYA 11.01.2024 - 22:21, Güncelleme: 11.01.2024 - 22:21 5451+ kez okundu.
 

Burdur’da hayır yapmak isteyenlerin imdadına Seyyar Lokmacılar yetişiyor

Daha önce Ege Bölgesinde sıklıklar karşılaştığımız Seyyar Lokmacılar Burdur’da da yoğun ilgi görmeye başladı.
 Hayır yaptırmak isteyen vatandaşlar seyyar lokmacıları çağırarak istedikleri yerde hayır lokmalarını döktürebiliyorlar. Vefat etmiş annesi için seyyar lokmacı ile anlaşan Bir vatandaş, “Bu şekilde hem ekonomik hem de daha zahmetsiz oluyor. Lokmayı zaten herkes seviyor, böylece hem vefat yakınlarımızı anıyoruz hem de hayrımızı yapıyoruz” şeklinde konuştu. Burdur’da yıllardır seyyar lokmacılık hizmeti veren Uğur Karaoğlan, “Lokma tatları her alanda sunulabilir. Özelliklede hayır işleri için akla ilk olarak lokma tatlısı gelir. Hem minik hem de leziz olması hayır işlerinin tatlısı olarak hafızalarda yer almasını sağlamıştır. Fakat çoğu zaman hayır işlerinde leziz lokmaları toplu olarak yapmak oldukça güç oluyor. Hayır lokması için tazelik daha çok ön planda yer alır. Çünkü lokma tatlısı en taze hali ile en lezzetli haline ulaşır. Hayır işleri için lokma dökme hizmetini firmamız en lezzetli halini en taze hali ile sunmaktadır” dedi.
Daha önce Ege Bölgesinde sıklıklar karşılaştığımız Seyyar Lokmacılar Burdur’da da yoğun ilgi görmeye başladı.

 Hayır yaptırmak isteyen vatandaşlar seyyar lokmacıları çağırarak istedikleri yerde hayır lokmalarını döktürebiliyorlar.

Vefat etmiş annesi için seyyar lokmacı ile anlaşan Bir vatandaş, “Bu şekilde hem ekonomik hem de daha zahmetsiz oluyor. Lokmayı zaten herkes seviyor, böylece hem vefat yakınlarımızı anıyoruz hem de hayrımızı yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Burdur’da yıllardır seyyar lokmacılık hizmeti veren Uğur Karaoğlan, “Lokma tatları her alanda sunulabilir. Özelliklede hayır işleri için akla ilk olarak lokma tatlısı gelir. Hem minik hem de leziz olması hayır işlerinin tatlısı olarak hafızalarda yer almasını sağlamıştır. Fakat çoğu zaman hayır işlerinde leziz lokmaları toplu olarak yapmak oldukça güç oluyor. Hayır lokması için tazelik daha çok ön planda yer alır. Çünkü lokma tatlısı en taze hali ile en lezzetli haline ulaşır. Hayır işleri için lokma dökme hizmetini firmamız en lezzetli halini en taze hali ile sunmaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.