Burdur’da hırsızlar yakayı ele verdi

DÜNYA 05.09.2024 - 16:53, Güncelleme: 05.09.2024 - 16:53 674 kez okundu.
 

Burdur’da hırsızlar yakayı ele verdi

Şirinevler Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı.
Burdur’da Şirinevler mahallesinde hırsızlık yapan 3 kişi, aynı gün İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tesbit edildi ve yakalandı. Burdur il merkezinde 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü hırsızlık olayı meydana geldi. Suçlulara göz açtırmayan Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık yapan 3 şahsı tesbit etti ve suç aletleri ile birlikte yakaladı. Şirinevler Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta cumartesi günü hırsızlık yaptığı belirlenerek yakalanan 3 kişi hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.
Şirinevler Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı.


Burdur’da Şirinevler mahallesinde hırsızlık yapan 3 kişi, aynı gün İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tesbit edildi ve yakalandı.

Burdur il merkezinde 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü hırsızlık olayı meydana geldi. Suçlulara göz açtırmayan Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık yapan 3 şahsı tesbit etti ve suç aletleri ile birlikte yakaladı.

Şirinevler Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta cumartesi günü hırsızlık yaptığı belirlenerek yakalanan 3 kişi hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.