Burdur'da iş arayanlara müjde! İl Milli Eğitim Müdürlüğü 606 İşçi alacak

DÜNYA 05.09.2024 - 16:50, Güncelleme: 05.09.2024 - 16:50 746 kez okundu.
 

Burdur'da iş arayanlara müjde! İl Milli Eğitim Müdürlüğü 606 İşçi alacak

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü 606 İşçi Alımı Duyurdu.
Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR ile iş birliği yaparak toplam 606 kişilik İşgücü Uyum Programı (İUP) başlatıyor. Program, işsiz bireylerin istihdam edilebilirliğini artıracak bilgi ve beceri kazanmalarını hedefliyor. Katılımcılar, Burdur genelindeki okullarda temizlik, bakım ve onarım işlerinde çalışacak. Program Detayları Başlangıç Tarihi: 09 Eylül 2024 Bitiş Tarihi: 30 Haziran 2025 Çalışma Süresi:  İlk 4 hafta haftada 5 gün, sonraki haftalarda haftada 3 gün çalışılacak. Katılım Ücreti: Günlük net 566,73 TL cep harçlığı ödenecek. Sigorta: İŞKUR tarafından iş kazası ve meslek hastalığı sigortası karşılanacak (emeklilik primi hariç). Başvuru Süreci Başvuru Tarihleri: 04 Eylül – 08 Eylül 2024 Başvuru Yöntemi: ALO-170 hattı veya İŞKUR e-şube üzerinden online başvuru yapılabilecek. Kura Çekilişi: 09 Eylül 2024’te Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılacak ve Youtube üzerinden canlı yayınlanacak. Katılım Şartları Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak. 18 yaşını doldurmuş olmak. Emekli aylığı almamak. Son bir ayda sigortalı olarak çalışmamış olmak. Ailede kişi başı gelir net asgari ücretin iki katını aşmamalı. İlgili program kapsamında 140 gün fiili çalışılabilecek ve daha önce Toplum Yararına Programlar (TYP)‘den yararlanmış olanlar da başvurabilecek.   Kaynak: Burdur Gazetesi
Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü 606 İşçi Alımı Duyurdu.



Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR ile iş birliği yaparak toplam 606 kişilik İşgücü Uyum Programı (İUP) başlatıyor.

Program, işsiz bireylerin istihdam edilebilirliğini artıracak bilgi ve beceri kazanmalarını hedefliyor. Katılımcılar, Burdur genelindeki okullarda temizlik, bakım ve onarım işlerinde çalışacak.

Program Detayları
Başlangıç Tarihi: 09 Eylül 2024
Bitiş Tarihi: 30 Haziran 2025
Çalışma Süresi:  İlk 4 hafta haftada 5 gün, sonraki haftalarda haftada 3 gün çalışılacak.
Katılım Ücreti: Günlük net 566,73 TL cep harçlığı ödenecek.
Sigorta: İŞKUR tarafından iş kazası ve meslek hastalığı sigortası karşılanacak (emeklilik primi hariç).

Başvuru Süreci
Başvuru Tarihleri: 04 Eylül – 08 Eylül 2024
Başvuru Yöntemi: ALO-170 hattı veya İŞKUR e-şube üzerinden online başvuru yapılabilecek.
Kura Çekilişi: 09 Eylül 2024’te Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılacak ve Youtube üzerinden canlı yayınlanacak.

Katılım Şartları
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak.
18 yaşını doldurmuş olmak.
Emekli aylığı almamak.
Son bir ayda sigortalı olarak çalışmamış olmak.
Ailede kişi başı gelir net asgari ücretin iki katını aşmamalı.

İlgili program kapsamında 140 gün fiili çalışılabilecek ve daha önce Toplum Yararına Programlar (TYP)‘den yararlanmış olanlar da başvurabilecek.

 

Kaynak: Burdur Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.