Burdur’da Kadınlar Günün'de kadınlar eğlenecek

DÜNYA 09.03.2024 - 18:58, Güncelleme: 09.03.2024 - 18:58 2351+ kez okundu.
 

Burdur’da Kadınlar Günün'de kadınlar eğlenecek

Burdur’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınlar doyasıya eğlenecekler.
Burdur Belediyesi’nce her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen Kadınlar Günü Matinesi, yarın yapılacak. Burdur’da yaşayan kadınlar, hemşerileri Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Ümmü Erbil ile Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda doyasıya eğlenecekler. Saat 14.00’da başlayacak olan Kadınlar Matinesi’ne katılmak isteyenler için Burdur merkezde bulunan tüm mahallelerden otobüs kaldırılacak.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, tüm kadınları düzenlenecek olan kadınlar matinesine davet etti.
Burdur’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınlar doyasıya eğlenecekler.

Burdur Belediyesi’nce her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen Kadınlar Günü Matinesi, yarın yapılacak. Burdur’da yaşayan kadınlar, hemşerileri Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Ümmü Erbil ile Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda doyasıya eğlenecekler.
Saat 14.00’da başlayacak olan Kadınlar Matinesi’ne katılmak isteyenler için Burdur merkezde bulunan tüm mahallelerden otobüs kaldırılacak.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, tüm kadınları düzenlenecek olan kadınlar matinesine davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.