Burdur’da Melek Mosso rüzgarı esti!

DÜNYA 19.05.2024 - 16:16, Güncelleme: 19.05.2024 - 16:21 2744+ kez okundu.
 

Burdur’da Melek Mosso rüzgarı esti!

Pop müziğin sevilen ismi Melek Mosso, Gençlik Bayramı kapsamında Burdur halkına muhteşem bir gece yaşattı.
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Ünlü Şarkıcı Melek Mosso konser verdi.  Burdur Cumhuriyet Meydanında Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Melek Mosso konserine, Burdur halkı akın etti. Konsere Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz , CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Şarkılarıyla coşturdu Ünlü Şarkıcı Melek Mosso konserinde albüm şarkıları, pop şarkılar ve türkülere yer verdi. Romantik şarkılarda ise Başkan Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz dans ederek aşk tazeledi. Hareketli şarkılarda ise Başkan Ercengiz, Belediye Meclisi Üyeleri ile oyun havası oynadı. Başkan Ercengiz, çiçek ve plaket takdim etti Başkan Ercengiz, Melek Mosso’yu Burdur’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çiçek ve plaket takdim etti. Ercengiz, bir konuşma yaparak, Melek Mosso’ya çiçek ve plaket takdim etti. Sahnesini gençlerle paylaştı Ünlü şarkıcı Melek Mosso, konserde sahnesini genç solistlerle paylaştı. Gençlik Festivalinde konser veren Süleyman ve Muhammet isimli solistleri sahneye davet eden ünlü şarkıcı, Haram Geceler şarkısını söyledi. Mosso, annesiyle de birlikte türkü söyledi. Çocuklarla Gençlik Marşını söyledi Konserin son bölümünde ise çocukları sahneye alan Melek Mosso, ellerinde şanlı Türk Bayrağı ile İzmir Marşını söyledi. Ünlü şarkıcı  ‘Gençlik Bayramınız Kutlu Olsun, Ne Mutlu Türküm Diyene’ diyerek,  konserini tamamladı. Gençlik Bayramı konseri, olaysız sona erdi.
Pop müziğin sevilen ismi Melek Mosso, Gençlik Bayramı kapsamında Burdur halkına muhteşem bir gece yaşattı.

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Ünlü Şarkıcı Melek Mosso konser verdi.  Burdur Cumhuriyet Meydanında Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Melek Mosso konserine, Burdur halkı akın etti. Konsere Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz , CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Şarkılarıyla coşturdu
Ünlü Şarkıcı Melek Mosso konserinde albüm şarkıları, pop şarkılar ve türkülere yer verdi. Romantik şarkılarda ise Başkan Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz dans ederek aşk tazeledi. Hareketli şarkılarda ise Başkan Ercengiz, Belediye Meclisi Üyeleri ile oyun havası oynadı.

Başkan Ercengiz, çiçek ve plaket takdim etti
Başkan Ercengiz, Melek Mosso’yu Burdur’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çiçek ve plaket takdim etti. Ercengiz, bir konuşma yaparak, Melek Mosso’ya çiçek ve plaket takdim etti.

Sahnesini gençlerle paylaştı
Ünlü şarkıcı Melek Mosso, konserde sahnesini genç solistlerle paylaştı. Gençlik Festivalinde konser veren Süleyman ve Muhammet isimli solistleri sahneye davet eden ünlü şarkıcı, Haram Geceler şarkısını söyledi. Mosso, annesiyle de birlikte türkü söyledi.

Çocuklarla Gençlik Marşını söyledi
Konserin son bölümünde ise çocukları sahneye alan Melek Mosso, ellerinde şanlı Türk Bayrağı ile İzmir Marşını söyledi. Ünlü şarkıcı  ‘Gençlik Bayramınız Kutlu Olsun, Ne Mutlu Türküm Diyene’ diyerek,  konserini tamamladı. Gençlik Bayramı konseri, olaysız sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.