Burdur’da öğrenciler, ÇEDES Kültür Şenliğinde eğlendi

DÜNYA 09.06.2024 - 15:14, Güncelleme: 09.06.2024 - 15:14 1516 kez okundu.
 

Burdur’da öğrenciler, ÇEDES Kültür Şenliğinde eğlendi

Burdur’da Değerler Kulübünce yürütülen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi Kültür Şenliğinde, çocuk oyunları oynanarak, öğrencilere lokma ve dondurma ikram edildi.
Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün ortak yürüttüğü Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında Uzay Çatı alanında Kültür Şenliği düzenlendi. ÇEDES Projesi Kültür Şenliğine Din Öğretiminden Sorumlu Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Çelik ve ÇEDES Projesi Koordinatörü ve Değerler Kulübü başta olmak üzere ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrenciler katıldı. Keyifli geçen ÇEDES Kültür Şenliğinde öğrencilere seviyelerine göre halat çekme, kaşıkla yumurta taşıma gibi sevilen çocuk oyunları oynatıldı. Şenlik, halk oyunlarının oynanması, öğrencilere lokma ve dondurma ikramı ile sona erdi.ÇEDES Kültür Şenliği hakkında bilgi veren din öğretiminden sorumlu Burdur Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Çelik, “Bugünkü etkinliğimiz ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ isimli projemiz kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının ortaklaşa bir protokolle geliştirmiş oldukları proje çerçevesinde Türkiye genelinde ilkokul, ortaokul ve lise seviyesinde tüm eğitim kurumlarımızda uygulanan kısa adı ÇEDES olan bir devlet projesidir. Bu proje eğitim-öğretim yılı boyunca 8 kök değer üzerinden okullarımızda Değerler Kulübü tarafından etkinliklerle kutlandı. Bu sene sonunda da ÇEDES Kültür Şenliğini birlikte kutluyoruz. Öğrencilerimizi bir araya getirerek, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerine uygun sportif ve kültürel etkinlikler yaparak, şenliğimizi düzenledik. Şenliğimizin sonunda da öğrencilerimize lokma ve dondurma ikramında bulunduk. Hoşça vakit geçirmeleri için elimizden geleni yaptık. Çocuklarımızda çok mutlu oldular” açıklamasında bulundu.
Burdur’da Değerler Kulübünce yürütülen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi Kültür Şenliğinde, çocuk oyunları oynanarak, öğrencilere lokma ve dondurma ikram edildi.


Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün ortak yürüttüğü Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında Uzay Çatı alanında Kültür Şenliği düzenlendi. ÇEDES Projesi Kültür Şenliğine Din Öğretiminden Sorumlu Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Çelik ve ÇEDES Projesi Koordinatörü ve Değerler Kulübü başta olmak üzere ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrenciler katıldı.

Keyifli geçen ÇEDES Kültür Şenliğinde öğrencilere seviyelerine göre halat çekme, kaşıkla yumurta taşıma gibi sevilen çocuk oyunları oynatıldı. Şenlik, halk oyunlarının oynanması, öğrencilere lokma ve dondurma ikramı ile sona erdi.ÇEDES Kültür Şenliği hakkında bilgi veren din öğretiminden sorumlu Burdur Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Çelik, “Bugünkü etkinliğimiz ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ isimli projemiz kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının ortaklaşa bir protokolle geliştirmiş oldukları proje çerçevesinde Türkiye genelinde ilkokul, ortaokul ve lise seviyesinde tüm eğitim kurumlarımızda uygulanan kısa adı ÇEDES olan bir devlet projesidir. Bu proje eğitim-öğretim yılı boyunca 8 kök değer üzerinden okullarımızda Değerler Kulübü tarafından etkinliklerle kutlandı. Bu sene sonunda da ÇEDES Kültür Şenliğini birlikte kutluyoruz. Öğrencilerimizi bir araya getirerek, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerine uygun sportif ve kültürel etkinlikler yaparak, şenliğimizi düzenledik. Şenliğimizin sonunda da öğrencilerimize lokma ve dondurma ikramında bulunduk. Hoşça vakit geçirmeleri için elimizden geleni yaptık. Çocuklarımızda çok mutlu oldular” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.