Burdur’da servis giderleri artınca veliler elektrikli motora koştu

DÜNYA 06.02.2024 - 21:11, Güncelleme: 06.02.2024 - 21:11 2995+ kez okundu.
 

Burdur’da servis giderleri artınca veliler elektrikli motora koştu

Burdur’da öğrenci servisi fiyatlarının artmasıyla birlikte veliler çareyi elektrikli üç kişilik motorda buldular.
Servisi fiyatının okula göre 5 bin Lirayı bulması nedeniyle öğrenci velilerinin tercihi üç tekerlekli kapalı üç kişilik elektrikli araçlardan yana oldu. Velilerin 1 yıllık servis parasına neredeyse elektrikli motor alabildiklerini anlatan Hilal Motor işletmecisi Aytuğ Kerküklüoğlu, “Servis parasından bıkan öğrenci velileri elektrikli motor alıyor. İsteğe göre bizde döşemeciye üzerini branda ile kapattırıyoruz. Veli hem çocuklarını okula götürürken hem de çarşıda işlerini çok ucuz bir maaliyete hallediyor” dedi. Üç tekerlekli aracın tek şarjla 40-50 KM gidebildiğini belirten Aytuğ Kerküklüoğlu, “Araçlarımız 2 yıl garantili ve kredi kartına da peşin fiyatına taksit yapıyoruz. Veliler böylelikle servis parasına motor sahibi olmuş oluyorlar. Bu sene birçok vatandaşımızı elektrikli kapalı motor sahibi yaptık, çoğunluğu veliler ve emekli vatandaşlardı. Bunun haricince uygun fiyata benzinli ve elektrikli motorlarımız da mevcut” şeklinde konuştu. Çocuğunu okula götürmek için kapalı elektrikli motor aldığını belirten bir öğrenci velisi ise, “Bundan önce servis parası veriyorduk. Şimdi elektrikli motor aldım eşim kullanıyor hem çocuğu okula götürüyor hem de çarşıda olan işlerini hallediyor. Elektrik faturasına çok az bir etkisi var. Yaz kış kullanıyoruz, taksitle olması da bizim tercih sebebimiz oldu” dedi.
Burdur’da öğrenci servisi fiyatlarının artmasıyla birlikte veliler çareyi elektrikli üç kişilik motorda buldular.

Servisi fiyatının okula göre 5 bin Lirayı bulması nedeniyle öğrenci velilerinin tercihi üç tekerlekli kapalı üç kişilik elektrikli araçlardan yana oldu.

Velilerin 1 yıllık servis parasına neredeyse elektrikli motor alabildiklerini anlatan Hilal Motor işletmecisi Aytuğ Kerküklüoğlu, “Servis parasından bıkan öğrenci velileri elektrikli motor alıyor. İsteğe göre bizde döşemeciye üzerini branda ile kapattırıyoruz. Veli hem çocuklarını okula götürürken hem de çarşıda işlerini çok ucuz bir maaliyete hallediyor” dedi.

Üç tekerlekli aracın tek şarjla 40-50 KM gidebildiğini belirten Aytuğ Kerküklüoğlu, “Araçlarımız 2 yıl garantili ve kredi kartına da peşin fiyatına taksit yapıyoruz. Veliler böylelikle servis parasına motor sahibi olmuş oluyorlar. Bu sene birçok vatandaşımızı elektrikli kapalı motor sahibi yaptık, çoğunluğu veliler ve emekli vatandaşlardı. Bunun haricince uygun fiyata benzinli ve elektrikli motorlarımız da mevcut” şeklinde konuştu.

Çocuğunu okula götürmek için kapalı elektrikli motor aldığını belirten bir öğrenci velisi ise, “Bundan önce servis parası veriyorduk. Şimdi elektrikli motor aldım eşim kullanıyor hem çocuğu okula götürüyor hem de çarşıda olan işlerini hallediyor. Elektrik faturasına çok az bir etkisi var. Yaz kış kullanıyoruz, taksitle olması da bizim tercih sebebimiz oldu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.