Burdur’da şiddetli rüzgar ağaç devirdi başkan adayı altında kaldı

DÜNYA 05.03.2024 - 21:36, Güncelleme: 05.03.2024 - 21:36 1629+ kez okundu.
 

Burdur’da şiddetli rüzgar ağaç devirdi başkan adayı altında kaldı

Burdur’da Eski Sanayi Sitesinde fırtınadan dolayı devrilen araç altında kalan baba-oğul tanınan isimler olduğu öğrenildi. Burdur'da kuvvetli rüzgar etkili olmaya devam ediyor.
Meteoroloji vatandaşları kuvvetli rüzgar ve sağanak yağmura karşı vatandaşların tedbirli olmasını gerektiği uyarısında bulunurken üzücü olay Burdur Eski sanayi sitesinde yaşandı. 31 Mart 2024 yerel seçimine sayılı günler kala siyasi parti adayları seçim çalışmalarını sürdürürken esen kuvvetli rüzgar, Saadet Partisi Başkan Adayı Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan'ın üzerine ağaç devrilmesine neden oldu. Burdur İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu, yaralı olarak kurtarılan Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Adnan Ersan'ın iç kanama geçirdiği ve ağır yaralandığı, kafasından yaralanan oğlu Taha Ersan'ın ise herhangi bir iç kanamaya karşı müşahade altında tutulduğu öğrenildi. 
Burdur’da Eski Sanayi Sitesinde fırtınadan dolayı devrilen araç altında kalan baba-oğul tanınan isimler olduğu öğrenildi. Burdur'da kuvvetli rüzgar etkili olmaya devam ediyor.

Meteoroloji vatandaşları kuvvetli rüzgar ve sağanak yağmura karşı vatandaşların tedbirli olmasını gerektiği uyarısında bulunurken üzücü olay Burdur Eski sanayi sitesinde yaşandı.

31 Mart 2024 yerel seçimine sayılı günler kala siyasi parti adayları seçim çalışmalarını sürdürürken esen kuvvetli rüzgar, Saadet Partisi Başkan Adayı Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan'ın üzerine ağaç devrilmesine neden oldu.

Burdur İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu, yaralı olarak kurtarılan Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Adnan Ersan'ın iç kanama geçirdiği ve ağır yaralandığı, kafasından yaralanan oğlu Taha Ersan'ın ise herhangi bir iç kanamaya karşı müşahade altında tutulduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.