Burdur’da Uygun Fiyat Arayan Öğrenci ve Velilerin Tercihi D8 Outlet oldu

DÜNYA 26.09.2024 - 22:12, Güncelleme: 26.09.2024 - 22:20 226 kez okundu.
 

Burdur’da Uygun Fiyat Arayan Öğrenci ve Velilerin Tercihi D8 Outlet oldu

Burdur'da okulların açılmasıyla birlikte, uygun fiyatlı kıyafet arayan öğrenci ve veliler D8 Outlet’e yoğun ilgi gösterdi.
Artan enflasyon, tekstil sektöründe de fiyatları yükselttiği için öğrenciler ve veliler, bütçelerine uygun kıyafet bulmakta zorlanıyor. Özellikle üniversite öğrencileri, ekonomik seçenekler arayışına giriyor. Açıldığı günden bu yana uygun fiyatlarla satış yapan D8 Outlet, geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Gömlekler 50 TL, montlar 200 TL, etekler 100 TL, eşofman takımları 150 TL, kazaklar 100 TL ve pantolonlar 100 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Oğlu liseye başlayan bir öğrenci velilsi, “Okul masrafları baya bizi zorlamıştı. D8’e geldik burada hem oğluma hem kendime bir gömlek parasına birçok ihtiyacımızı aldık. Kış gelmeden mont ve kazakta alacağız. Herşey ateş pahası yetişemiyoruz” dedi. Burdur’a üniversite okumak için gelen Büşra Demir ise: “D8’e arkadaşımın tavsiyesi ile geldim. Burada birçok kaliteli markanın kıyafetleri var. Bir pantlon parasınına, blüz, pantlon, etek, tşört, eşofman takımı ve ceket aldım. Bu fiyata Burdur’da kyafet bulabileceğini sanmıyordum. 2 gün sonra yeni kyafetler kışlıklar gelecekmiş. Tekrar gelik kaban, mont alacağım. Herkese tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.  
Burdur'da okulların açılmasıyla birlikte, uygun fiyatlı kıyafet arayan öğrenci ve veliler D8 Outlet’e yoğun ilgi gösterdi.

Artan enflasyon, tekstil sektöründe de fiyatları yükselttiği için öğrenciler ve veliler, bütçelerine uygun kıyafet bulmakta zorlanıyor. Özellikle üniversite öğrencileri, ekonomik seçenekler arayışına giriyor. Açıldığı günden bu yana uygun fiyatlarla satış yapan D8 Outlet, geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Gömlekler 50 TL, montlar 200 TL, etekler 100 TL, eşofman takımları 150 TL, kazaklar 100 TL ve pantolonlar 100 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Oğlu liseye başlayan bir öğrenci velilsi, “Okul masrafları baya bizi zorlamıştı. D8’e geldik burada hem oğluma hem kendime bir gömlek parasına birçok ihtiyacımızı aldık. Kış gelmeden mont ve kazakta alacağız. Herşey ateş pahası yetişemiyoruz” dedi.

Burdur’a üniversite okumak için gelen Büşra Demir ise: “D8’e arkadaşımın tavsiyesi ile geldim. Burada birçok kaliteli markanın kıyafetleri var. Bir pantlon parasınına, blüz, pantlon, etek, tşört, eşofman takımı ve ceket aldım. Bu fiyata Burdur’da kyafet bulabileceğini sanmıyordum. 2 gün sonra yeni kyafetler kışlıklar gelecekmiş. Tekrar gelik kaban, mont alacağım. Herkese tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.