Burdur’da vurulan kadının detayları belli oldu: Kaçan saldırgan aranıyor!

DÜNYA 27.09.2024 - 11:11, Güncelleme: 27.09.2024 - 11:11 292 kez okundu.
 

Burdur’da vurulan kadının detayları belli oldu: Kaçan saldırgan aranıyor!

Burdur’da sabah saatlerinde durakta ayaklarından vurulan kadının, borç husumeti yüzünden vurulduğu iddia edildi
 Kadının hayati tehlikesinin olmadığı, tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Burdur’da sabah saatlerinde Bozkurt Mahallesinde otobüs durağında vurulan kadının, hayati tehlikesinin olmadığı, Burdur Devlet Hastanesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi. İşte detaylar Muhabirimizin edindiği bilgiye göre, sabah saatlerinde Bozkurt Mahallesi, 100. Yıl Caddesi üzerinde, işe gitmek için otobüs bekleyen temizlik işçisi R.K., husumetli olduğu iddia edilen E.E tarafından silahla ayaklarından vuruldu. Eski hükümlü olan ve hükümlü kadrosu kapsamında kamuda temizlik işçiliği yapan E.E’nin, Kadın işçi R.K’dan aldığı borcunu istemesinden dolayı vurduğu iddia edildi. Tarafların ise dün işyerinde tartıştığı öğrenildi.Silahlı saldırgan aranıyor! Sabah saatlerinde silahlı saldırıda bulunan E.E, kadın işçi R.K’yı ayaklarından vurduktan sonra kaçtı. Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekiplerince, saldırgan E.E’nin yakalanması için geniş çaplı arama başlatıldı. Saldırgan E.E’nin benzer bir yaralama olayından eski hükümlü olduğu öğrenildi. Asayiş ekiplerinin yakalama çalışması devam ediyor.
Burdur’da sabah saatlerinde durakta ayaklarından vurulan kadının, borç husumeti yüzünden vurulduğu iddia edildi

 Kadının hayati tehlikesinin olmadığı, tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Burdur’da sabah saatlerinde Bozkurt Mahallesinde otobüs durağında vurulan kadının, hayati tehlikesinin olmadığı, Burdur Devlet Hastanesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

İşte detaylar
Muhabirimizin edindiği bilgiye göre, sabah saatlerinde Bozkurt Mahallesi, 100. Yıl Caddesi üzerinde, işe gitmek için otobüs bekleyen temizlik işçisi R.K., husumetli olduğu iddia edilen E.E tarafından silahla ayaklarından vuruldu. Eski hükümlü olan ve hükümlü kadrosu kapsamında kamuda temizlik işçiliği yapan E.E’nin, Kadın işçi R.K’dan aldığı borcunu istemesinden dolayı vurduğu iddia edildi. Tarafların ise dün işyerinde tartıştığı öğrenildi.Silahlı saldırgan aranıyor!
Sabah saatlerinde silahlı saldırıda bulunan E.E, kadın işçi R.K’yı ayaklarından vurduktan sonra kaçtı. Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekiplerince, saldırgan E.E’nin yakalanması için geniş çaplı arama başlatıldı. Saldırgan E.E’nin benzer bir yaralama olayından eski hükümlü olduğu öğrenildi. Asayiş ekiplerinin yakalama çalışması devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.