Burdur'un Gizli Cenneti: İşyurdu Tesisleri

DÜNYA 26.09.2024 - 00:21, Güncelleme: 26.09.2024 - 00:21 551 kez okundu.
 

Burdur'un Gizli Cenneti: İşyurdu Tesisleri

Burdur-Isparta yolu üzerinde eski Bur-Trak Traktör Fabrikası arazisine kurulan Adalet Bakanlığı İş Yurtları Tesisi eşsiz manzarası ve hizmetiyle uğrayan herkesi mest ediyor.
Geçtiğimiz Mart ayında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açılan Adalet Bakanlığı İş Yurtları Atölye ve Tesisi mola vermek için uğrayanları hayran bırakıyor. Lokantası, güvenilir ve lezzetli menüsüyle uygun fiyatlarla hizmet veriyor. Çorbalar 60 TL, pideler ise 80 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ziyaretçiler, lavanta çiçekleri ve eşsiz Burdur Gölü manzarası eşliğinde keyifli vakit geçirebiliyor. Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile tutukevleri İş Yurtları Kurumu Daire Başkanlığına bağlı iş yurtları ve Burdur Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurtları Müdürlüğü atölyelerinde, hükümlülerin el emeği göz nuru ile ürettikleri ürünler satış mağazasında satılıyor. Türkiye genelindeki işyurtlarında hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen tekstil, gıda, kozmetik, takı ve hediyelik eşya gibi birçok ürün İşyurdu Satış Mağazasından bulunuyor. Tüm ürünler, İşyurdu kalitesi ve güvencesiyle vatandaşların beğenisine sunuluyor. Ankara’dan Antalya’ya doğru giderken İşyurdu Tesisine uğradıklarını belirten Ömer Güneş, “İlk defa geliyorum buraya. Antalya’ya gidiyorduk mola için buraya uğradık. Manzarası ve yemekleri çok güzel. Lavanta bahçesinde bol bol fotoğraf çektirdik. Satış mağazasında çok uygun ve doğal ürünler var. El yapımı kurabiye, gülsuyu, gül lokumu, lavanta falan aldık. Bundan sonra her geçişte uğrayacağız” dedi.        
Burdur-Isparta yolu üzerinde eski Bur-Trak Traktör Fabrikası arazisine kurulan Adalet Bakanlığı İş Yurtları Tesisi eşsiz manzarası ve hizmetiyle uğrayan herkesi mest ediyor.

Geçtiğimiz Mart ayında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açılan Adalet Bakanlığı İş Yurtları Atölye ve Tesisi mola vermek için uğrayanları hayran bırakıyor. Lokantası, güvenilir ve lezzetli menüsüyle uygun fiyatlarla hizmet veriyor. Çorbalar 60 TL, pideler ise 80 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ziyaretçiler, lavanta çiçekleri ve eşsiz Burdur Gölü manzarası eşliğinde keyifli vakit geçirebiliyor.

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile tutukevleri İş Yurtları Kurumu Daire Başkanlığına bağlı iş yurtları ve Burdur Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurtları Müdürlüğü atölyelerinde, hükümlülerin el emeği göz nuru ile ürettikleri ürünler satış mağazasında satılıyor. Türkiye genelindeki işyurtlarında hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen tekstil, gıda, kozmetik, takı ve hediyelik eşya gibi birçok ürün İşyurdu Satış Mağazasından bulunuyor. Tüm ürünler, İşyurdu kalitesi ve güvencesiyle vatandaşların beğenisine sunuluyor.

Ankara’dan Antalya’ya doğru giderken İşyurdu Tesisine uğradıklarını belirten Ömer Güneş, “İlk defa geliyorum buraya. Antalya’ya gidiyorduk mola için buraya uğradık. Manzarası ve yemekleri çok güzel. Lavanta bahçesinde bol bol fotoğraf çektirdik. Satış mağazasında çok uygun ve doğal ürünler var. El yapımı kurabiye, gülsuyu, gül lokumu, lavanta falan aldık. Bundan sonra her geçişte uğrayacağız” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.