Burdur'un Kadın Futbol Takımı futbolda kadının önemine dikkat çekti

DÜNYA 08.03.2024 - 20:21, Güncelleme: 08.03.2024 - 20:21 2507+ kez okundu.
 

Burdur'un Kadın Futbol Takımı futbolda kadının önemine dikkat çekti

Burdur'un 3. ligdeki kadın futbol takımı olan Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde futbolda kadınlarında olması gerektiğini vurgulandı.
Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı Yönetim Kurulu Üyesi Altan Zengin, kadınların her alanda olduğu gibi futbolda da çok başarılı olduğunu belirtti. Futbolda kadınlarında olması gerektiği için Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımını kurduklarını anlatan Altan Zengin, "3. lig 8. grupta yer alan kadın futbol takımımız adına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Kadın her zaman güzeldir. Biz bu vesileyle hem kadın futbol takımımız hem kulübümüz yöneticilerimiz adına kadına şiddete, boşanmalara, çocukların ortada kalmasına böyle şeylere karşıyız. Biz Burdur'da beraberliğin olması kadınlara çocuklarımıza sahip çıkma adına 3. Lig takım kurduk. Gençlik Spor İl Müdürlüğü Orhan Kemerkaya olsun Asil çakır olsun bunlar bize yardımcı oldular. Onlar da beraber kadın futbol takımı kurduk amacımız takımdaki çocuklarımıza sahip çıkmaktır çocuklarımıza sahip çıkmak. Yapabileceklerini herkese gösterme adına Birlik beraberliğin dayanışmanın olması adına kadın futbol takımı kurduk. Bu anlamlı günde tekrar 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum." şeklinde konuştu.
Burdur'un 3. ligdeki kadın futbol takımı olan Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde futbolda kadınlarında olması gerektiğini vurgulandı.


Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı Yönetim Kurulu Üyesi Altan Zengin, kadınların her alanda olduğu gibi futbolda da çok başarılı olduğunu belirtti.

Futbolda kadınlarında olması gerektiği için Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımını kurduklarını anlatan Altan Zengin, "3. lig 8. grupta yer alan kadın futbol takımımız adına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Kadın her zaman güzeldir. Biz bu vesileyle hem kadın futbol takımımız hem kulübümüz yöneticilerimiz adına kadına şiddete, boşanmalara, çocukların ortada kalmasına böyle şeylere karşıyız. Biz Burdur'da beraberliğin olması kadınlara çocuklarımıza sahip çıkma adına 3. Lig takım kurduk. Gençlik Spor İl Müdürlüğü Orhan Kemerkaya olsun Asil çakır olsun bunlar bize yardımcı oldular. Onlar da beraber kadın futbol takımı kurduk amacımız takımdaki çocuklarımıza sahip çıkmaktır çocuklarımıza sahip çıkmak. Yapabileceklerini herkese gösterme adına Birlik beraberliğin dayanışmanın olması adına kadın futbol takımı kurduk. Bu anlamlı günde tekrar 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.