Burdur’un Kadın Futbol Takımı ilk maçına Burdur’da çıkıyor

DÜNYA 16.01.2024 - 22:09, Güncelleme: 16.01.2024 - 22:09 3904+ kez okundu.
 

Burdur’un Kadın Futbol Takımı ilk maçına Burdur’da çıkıyor

Burdur’da geçtiğimiz aylarda kurulan Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı ilk maçını Burdur Gazi Atatürk Stadyumunda yapacak.
Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde yayımlanan Kadın Futbol Takımları 3. Lig fikstürüne göre Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı Gazi Atatürk Stadyumunda Muğla Atletik Spor Kulübü ile karşılaşacak. 20.01. 2024 tarihinde yani bu cumartesi yapılacak olan maç saat 12:00’da başlayacak. Burdur’un Kadın Futbol Takımları 3. Ligdeki tek takımı olan Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımından yapılan açıklamada; “Burdur’un tek Kadın Futbol Takımının ilk maçına tüm Burdur’da ki sporseverleri bekliyoruz” şeklinde destek çağrısı yapıldı.
Burdur’da geçtiğimiz aylarda kurulan Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı ilk maçını Burdur Gazi Atatürk Stadyumunda yapacak.



Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde yayımlanan Kadın Futbol Takımları 3. Lig fikstürüne göre Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımı Gazi Atatürk Stadyumunda Muğla Atletik Spor Kulübü ile karşılaşacak.

20.01. 2024 tarihinde yani bu cumartesi yapılacak olan maç saat 12:00’da başlayacak.

Burdur’un Kadın Futbol Takımları 3. Ligdeki tek takımı olan Burdur Gençlik ve Spor Kadın Futbol Takımından yapılan açıklamada; “Burdur’un tek Kadın Futbol Takımının ilk maçına tüm Burdur’da ki sporseverleri bekliyoruz” şeklinde destek çağrısı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.