Burdur'un lüks araç ağaca çarptım!

DÜNYA 16.09.2024 - 19:07, Güncelleme: 16.09.2024 - 19:07 876 kez okundu.
 

Burdur'un lüks araç ağaca çarptım!

Burdur merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Mavi Park, son zamanlarda gençler arasındaki adıyla 'Allah diyen park' yakınlarında trafik kazası meydana geldi.
 Tek taraflı meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, önce kaldırıma çıktı sonra da ağaca çarptı. Bugün saat 16:45'te meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Mavi Park'ta bulunan ağaca çarptı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, 07 CSR 78 plakalı aracı kullanan sürücü, 22. Sokak'tan 23. Sokak'a dönerken, aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce kaldırıma çıktı, sonra da parkta bulunan ağaca çarptı. Araçtaki maddi hasarla atlatılan kazada, herhangi bir yaralanma meydana gelmedi.  
Burdur merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Mavi Park, son zamanlarda gençler arasındaki adıyla 'Allah diyen park' yakınlarında trafik kazası meydana geldi.


 Tek taraflı meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, önce kaldırıma çıktı sonra da ağaca çarptı.
Bugün saat 16:45'te meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Mavi Park'ta bulunan ağaca çarptı.
Görgü tanıklarının ifadesine göre, 07 CSR 78 plakalı aracı kullanan sürücü, 22. Sokak'tan 23. Sokak'a dönerken, aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce kaldırıma çıktı, sonra da parkta bulunan ağaca çarptı. Araçtaki maddi hasarla atlatılan kazada, herhangi bir yaralanma meydana gelmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.