Çelikhan’da silahlı saldırı: Abdurrahman Akay hayatını kaybetti - Videolu Haber

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.09.2024 - 14:39, Güncelleme: 08.09.2024 - 14:39 555 kez okundu.
 

Çelikhan’da silahlı saldırı: Abdurrahman Akay hayatını kaybetti - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Abdullah FERGER - Adıyaman’ın Çelikhan ilçesi Mahmut Nedim Ökmen Mahallesi’nde bu sabah yaşanan silahlı saldırı sonucu Abdurrahman Akay (52) hayatını kaybetti. Saldırganın kimliği henüz belirlenemezken, olay mahallede büyük bir kargaşa yarattı.
"Saldırgan, Av Tüfeği ile Ateş Açtı" Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, kimliği bilinmeyen bir şahıs, Abdurrahman Akay’ın evinin önüne araçla gelerek, çalışmakta olan Akay’a av tüfeği ile bir el ateş etti. Olay yerinde ağır yaralanan Akay, hızla Çelikhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. "Saldırganın Aracının Plakasız Olduğu Belirtildi" Olayı gören görgü tanıkları, saldırıyı gerçekleştiren kişinin 20 yaşlarında olduğunu ve plakasız bir araçla olay yerinden kaçtığını ifade etti. Saldırgan kullandığı pompalı tüfeği kaçarken olay yerine attığı da gelen bilgiler arasında. Polis ve Jandarma ekipleri, olayın gerçekleştiği mahallede geniş çaplı bir inceleme başlatarak, saldırganın kimliğini tespit etmeye çalışıyor. "Mahallede Gergin Bekleyiş" Olayın ardından Çelikhanlılar hastane önünde toplanarak gergin bir bekleyiş içerisine girdi. Emniyet güçleri, halkı sakinleştirmek ve olayla ilgili bilgi toplamak adına bölgede güvenlik önlemlerini artırdı. Saldırının nedeni henüz bilinmiyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Abdullah FERGER - Adıyaman’ın Çelikhan ilçesi Mahmut Nedim Ökmen Mahallesi’nde bu sabah yaşanan silahlı saldırı sonucu Abdurrahman Akay (52) hayatını kaybetti. Saldırganın kimliği henüz belirlenemezken, olay mahallede büyük bir kargaşa yarattı.

"Saldırgan, Av Tüfeği ile Ateş Açtı"

Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, kimliği bilinmeyen bir şahıs, Abdurrahman Akay’ın evinin önüne araçla gelerek, çalışmakta olan Akay’a av tüfeği ile bir el ateş etti. Olay yerinde ağır yaralanan Akay, hızla Çelikhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"Saldırganın Aracının Plakasız Olduğu Belirtildi"

Olayı gören görgü tanıkları, saldırıyı gerçekleştiren kişinin 20 yaşlarında olduğunu ve plakasız bir araçla olay yerinden kaçtığını ifade etti. Saldırgan kullandığı pompalı tüfeği kaçarken olay yerine attığı da gelen bilgiler arasında. Polis ve Jandarma ekipleri, olayın gerçekleştiği mahallede geniş çaplı bir inceleme başlatarak, saldırganın kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

"Mahallede Gergin Bekleyiş"

Olayın ardından Çelikhanlılar hastane önünde toplanarak gergin bir bekleyiş içerisine girdi. Emniyet güçleri, halkı sakinleştirmek ve olayla ilgili bilgi toplamak adına bölgede güvenlik önlemlerini artırdı.

Saldırının nedeni henüz bilinmiyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.