CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş'ten emeklilere müjde!

DÜNYA 21.03.2024 - 21:30, Güncelleme: 21.03.2024 - 21:30 1689+ kez okundu.
 

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş'ten emeklilere müjde!

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, seçim vaatleri arasında emeklilere yönelik önemli bir adım atmayı planlıyor.
 Emeklilerin yaşam standartlarını iyileştirmek ve ekonomik olarak desteklemek amacıyla "Emeklilere Sosyal Destek" adlı bir proje başlatmayı hedefliyor. Emeklilere Sosyal Destek Projesi: Bu projenin temel amacı, emeklilerin yaşam kalitesini artırmak ve ekonomik zorluklarla mücadele etmelerine yardımcı olmaktır. Proje kapsamında, şartları uygun olan tüm emeklilere sosyal yardım desteği sağlanacak. Bu destek, emeklilerin daha rahat bir yaşam sürmelerine ve günlük ihtiyaçlarını karşılamalarına katkı sağlayacak. Sosyal yardım desteği, emeklilerin gelir düzeyine ve yaşam koşullarına göre belirlenecek ve ihtiyaç sahibi olan her emekliye adil bir şekilde dağıtılacak. Bu destek, temel ihtiyaçların karşılanması, sağlık giderleri ve diğer acil masraflar için kullanılabilecek şekilde tasarlanacak. Başkan Adayı Hülya Gümüş, emeklilerin daha iyi bir yaşam sürmeleri için belediye olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ve emeklilerin sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarının karşılanması için çaba göstereceklerini vurguluyor.
CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, seçim vaatleri arasında emeklilere yönelik önemli bir adım atmayı planlıyor.

 Emeklilerin yaşam standartlarını iyileştirmek ve ekonomik olarak desteklemek amacıyla "Emeklilere Sosyal Destek" adlı bir proje başlatmayı hedefliyor.

Emeklilere Sosyal Destek Projesi:

Bu projenin temel amacı, emeklilerin yaşam kalitesini artırmak ve ekonomik zorluklarla mücadele etmelerine yardımcı olmaktır. Proje kapsamında, şartları uygun olan tüm emeklilere sosyal yardım desteği sağlanacak. Bu destek, emeklilerin daha rahat bir yaşam sürmelerine ve günlük ihtiyaçlarını karşılamalarına katkı sağlayacak.

Sosyal yardım desteği, emeklilerin gelir düzeyine ve yaşam koşullarına göre belirlenecek ve ihtiyaç sahibi olan her emekliye adil bir şekilde dağıtılacak. Bu destek, temel ihtiyaçların karşılanması, sağlık giderleri ve diğer acil masraflar için kullanılabilecek şekilde tasarlanacak.

Başkan Adayı Hülya Gümüş, emeklilerin daha iyi bir yaşam sürmeleri için belediye olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ve emeklilerin sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarının karşılanması için çaba göstereceklerini vurguluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.