CHP İL BAŞKANI AKBULUT'TAN VALİ ARSLANTAŞ'A AÇIK DAVET

SİYASET 14.06.2021 - 17:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4088+ kez okundu.
 

CHP İL BAŞKANI AKBULUT'TAN VALİ ARSLANTAŞ'A AÇIK DAVET

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, iktidar partisinin ilçe ve köy ziyaretlerine katılan Burdur Valisi Ali Arslantaş'a açık davette bulunarak, "Biz de bekleriz" dedi.
Burdur CHP İl Başkanı İzzet Akbulut Burdur Valisi Ali Arslantaş’a Açık davette bulunarak kendilerinin de için de bulunduğu veya düzenlediği etkinliklere davette bulunduklarını belirterek. Siz Burdur valisisiniz göreve geldiğiniz tarihten bu yana tek taraflı tavırlarınızı gözlemliyoruz. Böyle bir görüntü vermeniz Burdur halkını üzdüğü gibi bu görüntünüz CHP İl Örgütünü ve partili vatandaşlarımızı da üzmektedir   Geçmişten gelen partimizin siyasi deneyimlerinden yola çıkarak hükümet olan her siyasi partinin bir gün görevinin sona ereceği muhakkaktır "AKP, iktidardaki siyasi ömrünün sonlarını yaşayan bir partidir. AKP yöneticileri, Vali Ali Arslantaş ile ilçe ve köylere gidiyor iktidarın en güçlü adayı olan bizler de bundan sonra valimizi çalışmalarımızda görmek isteriz." diyerek Vali Arslantaş'a açık davette bulundu.
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, iktidar partisinin ilçe ve köy ziyaretlerine katılan Burdur Valisi Ali Arslantaş'a açık davette bulunarak, "Biz de bekleriz" dedi.

Burdur CHP İl Başkanı İzzet Akbulut Burdur Valisi Ali Arslantaş’a Açık davette bulunarak kendilerinin de için de bulunduğu veya düzenlediği etkinliklere davette bulunduklarını belirterek. Siz Burdur valisisiniz göreve geldiğiniz tarihten bu yana tek taraflı tavırlarınızı gözlemliyoruz. Böyle bir görüntü vermeniz Burdur halkını üzdüğü gibi bu görüntünüz CHP İl Örgütünü ve partili vatandaşlarımızı da üzmektedir  

Geçmişten gelen partimizin siyasi deneyimlerinden yola çıkarak hükümet olan her siyasi partinin bir gün görevinin sona ereceği muhakkaktır "AKP, iktidardaki siyasi ömrünün sonlarını yaşayan bir partidir. AKP yöneticileri, Vali Ali Arslantaş ile ilçe ve köylere gidiyor iktidarın en güçlü adayı olan bizler de bundan sonra valimizi çalışmalarımızda görmek isteriz." diyerek Vali Arslantaş'a açık davette bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.