CHP’li Adaylar, Burdur’daki Yeşilovalılarla toplandı

DÜNYA 21.03.2024 - 16:47, Güncelleme: 21.03.2024 - 16:47 1018+ kez okundu.
 

CHP’li Adaylar, Burdur’daki Yeşilovalılarla toplandı

CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz ve CHP Yeşilova Belediye Başkan Adayı Okan Kurd, Burdur merkezde yaşayan Yeşilovalı vatandaşlarla bir araya gelerek, yerel seçimlerde destek istedi.
CHP Yeşilova Belediye Başkan Adayı Okan Kurd, kent merkezinde yaşayan Yeşilovalı vatandaşlarla toplantı düzenledi. Yerel seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantıya, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz katıldı. Toplantıda CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz ve CHP Yeşilova Belediye Başkan Adayı Okan Kurd birer konuşma yaptı. Milletvekili Akbulut, CHP’li belediye sayısını yerel seçimlerde artırmak istediklerini söyleyerek, Yeşilovalı vatandaşlardan seçimlerde oy istedi. CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz ise iki dönem boyunca kent merkezinde yapılan yatırımları anlatarak, yeni dönemde hayata geçirmek istedikleri yatırım ve projeleri anlattı. CHP Yeşilova Belediye Başkan Adayı Okan Kurd ise Yeşilova’da yapılan yatırımları anlatarak, Salda Gölüne sahip turizm ilçesinin kalkınması için atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek projeler hakkında Yeşilovalı vatandaşlar bilgilendirdi. Toplantı fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Milletvekili Akbulut, “Doğru bildiğimiz yolda gece gündüz yürümeye devam edeceğiz. Allah’ın izni, milletimizin destekleriyle 1 Nisan’ın Belediye Başkanlarımızdan ikisi olacak olan Ali Orkun Ercengiz ve Okan Kurd ile önce Şirinevler ve Aydınlık Evler mahallesi sakinlerimiz ile iftarda buluştuk akabinde Burdur’ da yaşayan Yesilovalı hemşehrilerimiz ile sohbet toplantısı gerçekleştirdik. 31 Mart’ta Burdur’umuzun dört bir tarafında hayat şartlarımızı güzelleştirecek Sosyal Belediyecilik anlayışı hakim olacak inşallah” ifadelerini kullandı.  
CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz ve CHP Yeşilova Belediye Başkan Adayı Okan Kurd, Burdur merkezde yaşayan Yeşilovalı vatandaşlarla bir araya gelerek, yerel seçimlerde destek istedi.


CHP Yeşilova Belediye Başkan Adayı Okan Kurd, kent merkezinde yaşayan Yeşilovalı vatandaşlarla toplantı düzenledi. Yerel seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantıya, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz katıldı. Toplantıda CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz ve CHP Yeşilova Belediye Başkan Adayı Okan Kurd birer konuşma yaptı. Milletvekili Akbulut, CHP’li belediye sayısını yerel seçimlerde artırmak istediklerini söyleyerek, Yeşilovalı vatandaşlardan seçimlerde oy istedi.
CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz ise iki dönem boyunca kent merkezinde yapılan yatırımları anlatarak, yeni dönemde hayata geçirmek istedikleri yatırım ve projeleri anlattı. CHP Yeşilova Belediye Başkan Adayı Okan Kurd ise Yeşilova’da yapılan yatırımları anlatarak, Salda Gölüne sahip turizm ilçesinin kalkınması için atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek projeler hakkında Yeşilovalı vatandaşlar bilgilendirdi. Toplantı fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Milletvekili Akbulut, “Doğru bildiğimiz yolda gece gündüz yürümeye devam edeceğiz. Allah’ın izni, milletimizin destekleriyle 1 Nisan’ın Belediye Başkanlarımızdan ikisi olacak olan Ali Orkun Ercengiz ve Okan Kurd ile önce Şirinevler ve Aydınlık Evler mahallesi sakinlerimiz ile iftarda buluştuk akabinde Burdur’ da yaşayan Yesilovalı hemşehrilerimiz ile sohbet toplantısı gerçekleştirdik. 31 Mart’ta Burdur’umuzun dört bir tarafında hayat şartlarımızı güzelleştirecek Sosyal Belediyecilik anlayışı hakim olacak inşallah” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.