Dikkat: Burdur'a Uyarılar Peş Peşe Geldi,

DÜNYA 21.03.2024 - 16:49, Güncelleme: 21.03.2024 - 16:49 1071+ kez okundu.
 

Dikkat: Burdur'a Uyarılar Peş Peşe Geldi,

Bugün Batı Akdeniz'de yüksek kesimlerde hafif kar yağışı bekleniyor. Burdur ve diğer iller için fırtına uyası verildi.
Antalya'nın doğusu, Manavgat, Alanya, Gazipaşa ve Anamur lokal hafif çisenti yağışlar görülebilir.  Fırtına: Bugün Muğla, Isparta, Burdur, Antalya-Serik arası Akşam saatlerine kadar poyraz esecektir. Akşam saatlerinde Fethiye-Kaş arası kısa süreli kıyı bölümlerde hafif esecektir. Cuma günü Akdeniz genelinde ve İç Anadolu bölgeleri poyraz olacaktır. Cuma günü itibari ile hava sıcaklıkları 3 ile 5 derece düşüşler görülecek, dağlık iç kesimlerindeki yayla bölümlerinde ziraai don ve buzlanma oluşacaktır. Burdur'da özellikle pazartesi günü lokal yağış bekleniyor. Lokal nedir: Bir bölgeye yağarken bir başka yere yağmaz, parça yağış anlamındadır. Kaynak: Haber Merkezi
Bugün Batı Akdeniz'de yüksek kesimlerde hafif kar yağışı bekleniyor. Burdur ve diğer iller için fırtına uyası verildi.


Antalya'nın doğusu, Manavgat, Alanya, Gazipaşa ve Anamur lokal hafif çisenti yağışlar görülebilir.  Fırtına: Bugün Muğla, Isparta, Burdur, Antalya-Serik arası Akşam saatlerine kadar poyraz esecektir. Akşam saatlerinde Fethiye-Kaş arası kısa süreli kıyı bölümlerde hafif esecektir.

Cuma günü Akdeniz genelinde ve İç Anadolu bölgeleri poyraz olacaktır. Cuma günü itibari ile hava sıcaklıkları 3 ile 5 derece düşüşler görülecek, dağlık iç kesimlerindeki yayla bölümlerinde ziraai don ve buzlanma oluşacaktır.

Burdur'da özellikle pazartesi günü lokal yağış bekleniyor.

Lokal nedir: Bir bölgeye yağarken bir başka yere yağmaz, parça yağış anlamındadır.

Kaynak: Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.