Dikkat : Ünlü hamburger zincirinde dana eti diye bunu yedirmişler

DÜNYA 04.10.2024 - 10:38, Güncelleme: 04.10.2024 - 10:38 288 kez okundu.
 

Dikkat : Ünlü hamburger zincirinde dana eti diye bunu yedirmişler

Türkiye'de çok sevilen ünlü hamburger zincirinde müşterilere dana eti diye başka bir şey yedirmişler.
Kayseri'deki bir Arby's şubesinde dana etli olduğu iddia edilen Roast Beef ürününe yapılan inceleme sonucunda, şok edici bir gerçek ortaya çıktı. Üründe dana eti yerine kanatlı eti kullanıldığı belirlendi. **BAKANLIKTAN RESMİ AÇIKLAMA** Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan son taklit ve tağşiş listesinde Arby's isminin yer alması, gıda güvenliğiyle ilgili endişeleri artırdı. Bakanlık yetkilileri, 231011-2 parti numaralı Roast Beef ürününde yapılan testlerde, dana eti yerine kanatlı eti kullanıldığını tespit ettiklerini duyurdu. **SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ** Bu skandal sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Tüketiciler, dünya çapında tanınan bir fast-food zincirinin böyle bir yanıltmaya imza atmasına tepkilerini dile getirdi. "Dana eti" olarak satılan bir üründe kanatlı etinin çıkması, Arby's müşterilerinin markaya olan güvenini ciddi şekilde sarstı. **ARBY'S'TEN HENÜZ AÇIKLAMA YOK** Olayla ilgili Arby's yönetiminden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Tüketiciler, markanın bu skandala nasıl bir cevap vereceğini merakla beklerken, sorumluların hesap vermesini ve mağduriyetlerin giderilmesini talep ediyor. **GIDA GÜVENLİĞİNE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME** Bu olay, gıda güvenliğiyle ilgili önemli soruları gündeme getirdi. Tüketiciler, satın aldıkları ürünlerin içerik ve etiket bilgilerine daha fazla dikkat ederken, gıda denetimlerinin sıkılaştırılması gerekliliği de bir kez daha ortaya çıktı.
Türkiye'de çok sevilen ünlü hamburger zincirinde müşterilere dana eti diye başka bir şey yedirmişler.

Kayseri'deki bir Arby's şubesinde dana etli olduğu iddia edilen Roast Beef ürününe yapılan inceleme sonucunda, şok edici bir gerçek ortaya çıktı. Üründe dana eti yerine kanatlı eti kullanıldığı belirlendi.

**BAKANLIKTAN RESMİ AÇIKLAMA**

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan son taklit ve tağşiş listesinde Arby's isminin yer alması, gıda güvenliğiyle ilgili endişeleri artırdı. Bakanlık yetkilileri, 231011-2 parti numaralı Roast Beef ürününde yapılan testlerde, dana eti yerine kanatlı eti kullanıldığını tespit ettiklerini duyurdu.

**SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ**

Bu skandal sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Tüketiciler, dünya çapında tanınan bir fast-food zincirinin böyle bir yanıltmaya imza atmasına tepkilerini dile getirdi. "Dana eti" olarak satılan bir üründe kanatlı etinin çıkması, Arby's müşterilerinin markaya olan güvenini ciddi şekilde sarstı.

**ARBY'S'TEN HENÜZ AÇIKLAMA YOK**

Olayla ilgili Arby's yönetiminden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Tüketiciler, markanın bu skandala nasıl bir cevap vereceğini merakla beklerken, sorumluların hesap vermesini ve mağduriyetlerin giderilmesini talep ediyor.

**GIDA GÜVENLİĞİNE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME**

Bu olay, gıda güvenliğiyle ilgili önemli soruları gündeme getirdi. Tüketiciler, satın aldıkları ürünlerin içerik ve etiket bilgilerine daha fazla dikkat ederken, gıda denetimlerinin sıkılaştırılması gerekliliği de bir kez daha ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.