Edremit Belediyesi, bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor

26.09.2024 - 11:21, Güncelleme: 26.09.2024 - 11:21 51 kez okundu.
 

Edremit Belediyesi, bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki bozuk ve yıpranmış yolların yeniden düzenlenmesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Özellikle doğalgaz altyapı çalışmalarının ardından zarar gören yolların onarımı başta olmak üzere, kent genelinde asfaltlama, parke taş döşeme ve bakım çalışmaları titizlikle yürütülüyor.   Cennetayağı Mahallesi'nde, İstasyon Caddesi ve bu caddeye bağlı sokaklarda yol yapım ve düzenleme çalışmaları hızla devam ederken, ekipler, ulaşım güvenliğini sağlamak ve yolları kent estetiğine uygun hale getirmek için yoğun mesai harcıyor. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.   Edremit Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçenin genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarının süreceği belirtilerek, vatandaşlardan yapılan çalışmalara gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür edildi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki bozuk ve yıpranmış yolların yeniden düzenlenmesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Özellikle doğalgaz altyapı çalışmalarının ardından zarar gören yolların onarımı başta olmak üzere, kent genelinde asfaltlama, parke taş döşeme ve bakım çalışmaları titizlikle yürütülüyor.

 

Cennetayağı Mahallesi'nde, İstasyon Caddesi ve bu caddeye bağlı sokaklarda yol yapım ve düzenleme çalışmaları hızla devam ederken, ekipler, ulaşım güvenliğini sağlamak ve yolları kent estetiğine uygun hale getirmek için yoğun mesai harcıyor. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

 

Edremit Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçenin genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarının süreceği belirtilerek, vatandaşlardan yapılan çalışmalara gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür edildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.