Emeklilerin yeni adresi TEKGÜÇ-DER Burdur’da açıldı

DÜNYA 15.06.2024 - 11:58, Güncelleme: 15.06.2024 - 11:58 1782 kez okundu.
 

Emeklilerin yeni adresi TEKGÜÇ-DER Burdur’da açıldı

Tüm Emeklileri Koruma ve Güçlendirme Derneği (TEKGÜÇ-DER) Burdur’da da açıldı.
Kurumsal oluşumunu tamamlayan dernek, Türkiye’de giderek büyüyen bir şubeleşme ve örgütlenme biçimi oluşturdu.  Burdur’da Mehmet Türksoy Başkanlığında açılan TEKGÜÇ-DER, emekliler tarafından kuruldu. Emeklilerin yaşam koşullarının her geçen gün düştüğünü, emeklinin kurban bile kesemez duruma geldiğini anlatan TEKGÜÇ-DER İl Başkanı Mehmet Türksoy, “Günden güne ağırlaşan zorlaşan geçinilmez hale gelen emeklilerimizin hayat şartlarını gür bir seda ile yetkililere duyurabilmek adına bu görevi kabul ettik. Emeklilerimizin Tek tek ses olması adına mücadele vermek üzere güzel bir yola çıktık. Allah utandırmasın bizim emeklilerimiz de ileri ülkelerdeki emeklilerin refah düzeyine ulaşana kadar gecemizi gündüzümüze katarak mücadele edeceğiz. Emeklimizin sesini sorunlarını isteklerini ilgili mercilere ulaştırmak adına ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.
Tüm Emeklileri Koruma ve Güçlendirme Derneği (TEKGÜÇ-DER) Burdur’da da açıldı.

Kurumsal oluşumunu tamamlayan dernek, Türkiye’de giderek büyüyen bir şubeleşme ve örgütlenme biçimi oluşturdu.  Burdur’da Mehmet Türksoy Başkanlığında açılan TEKGÜÇ-DER, emekliler tarafından kuruldu.

Emeklilerin yaşam koşullarının her geçen gün düştüğünü, emeklinin kurban bile kesemez duruma geldiğini anlatan TEKGÜÇ-DER İl Başkanı Mehmet Türksoy, “Günden güne ağırlaşan zorlaşan geçinilmez hale gelen emeklilerimizin hayat şartlarını gür bir seda ile yetkililere duyurabilmek adına bu görevi kabul ettik. Emeklilerimizin Tek tek ses olması adına mücadele vermek üzere güzel bir yola çıktık. Allah utandırmasın bizim emeklilerimiz de ileri ülkelerdeki emeklilerin refah düzeyine ulaşana kadar gecemizi gündüzümüze katarak mücadele edeceğiz. Emeklimizin sesini sorunlarını isteklerini ilgili mercilere ulaştırmak adına ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.