Foça, MW Phokaia Yelken Şenliğine hazır

26.09.2024 - 18:52, Güncelleme: 26.09.2024 - 18:52 553 kez okundu.
 

Foça, MW Phokaia Yelken Şenliğine hazır

MW Phokaia Beach Resort ana sponsorluğunda 28 – 29 Eylül 2024 tarihlerinde Ege’nin mavi suları ve Foça kıyılarında gerçekleştirilecek MW Phokaia Yelken şenliği için tüm hazırlıklar tamamlandı. Foça Kaymakamı Mehmet Türköz başkanlığında ki organizasyon komitesi yaptığı son toplantıda şenliğin son rötüşlarını yaptı. 45 yelkenli yat, 300’e yakın yelkenci, deniz tutkunu Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars Orkestrası Konseri ve diğer etkinliklerle şenlik  Kuzey Ege’nin unutulmazları arasında yerini alacak. MW Phokaia Yelken Şenliği organizasyon komitesi Foça Kaymakamı Mehmet Türköz başkanlığında son toplantısını yaptı. Toplantıya Foça Belediye Başkan yardımcısı Yasin Tercanlıoğlu, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği(ETİK) Başkanı Mehmet İşler, ETİK Başkan yardımcısı ve MW Phokaia Beach Resort Genel Müdürü Bilge Durdu İşler, Foça Liman Başkanı Levent Karalom, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Şahin, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Yönetim Kurulu üyesi ve şenlik deniz faaliyetleri organizasyon komitesi başkanı Akif Sezer, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı temsilcileri ile şenlikte görev alacak destekçi ve sponsor firma yetkilileri katıldı. YELKENLER ALESTA Toplantıda; yelken sporunu desteklemek, rüzgar ve su sporları alanlarının tanıtımı, ülkemiz ve dünya yelkencilerinin dikkatini çekerek Foça sularında şampiyonaların düzenlenmesini sağlamak ve bölge turizmine katkı amaçlı olarak düzenlenen şenliğin, aylar süren titiz ve ayrıntılı bir süreç sonrası tamamlanan hazırlıkları gözden geçirildi. Bazı konularda son rötüşlar yapılarak katılımcı yelkencilere Ege’nin mavi sularında yelken basmak için “ALESTA” mesajı verildi.             Şenliğin ana sponsoru MW Phokaia Beach Resort Genel Müdürü ve ETİK Başkan Yardımcısı Bilge Durdu İşler, her şeyiyle hazır oldukları şenlik için doğa, deniz, yelken ve müzik severleri Foça’ya davet etti. Bilge Durdu İşler ; “Onlarca yelkenli yat’ın, Çeşme, Urla, Çandarlı, Yenifoça ve Foça limanlarından Karaburun’a, oradan Foça’ya denizden muhteşem görüntülerle ulaşacağı şenliğimizin hazırlıklarını tamamladık. Foça’mızın mitolojik mekanlarından Siren Kayalıkları, doğal mendireğiyle Orak Adası, Fener, İncir, Atatürk adalarımız, İngiliz Burnumuz, Beşkapılar kalemiz iki günlük yelken rotalarımızın üzerinde. 28 Eylül akşamı deniz tutkunu, televizyon ve radyo programcısı, müzisyen Ayhan Sicimoğlu ve orkestrası Latin All Stars  şahane  bir  konserle aramızda olacak. Foça’nın yakın tarihine ışık tutan resimleriyle Hatice Foçalı Yılmaz şenliğimize sanat katacak. Şenliğimize katılanlar, denizin yorgunluğunu tesislerimizde atan yelkencilerimizin coşkusuna ortak olacak. Biz herşeyimizle şenliğe hazırız. Doğayı, denizi, yelkeni, sanatı, müziği sevenleri 28- 29 Eylül tarihlerinde Foça’ya bekliyoruz. “dedi.        Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

MW Phokaia Beach Resort ana sponsorluğunda 28 – 29 Eylül 2024 tarihlerinde Ege’nin mavi suları ve Foça kıyılarında gerçekleştirilecek MW Phokaia Yelken şenliği için tüm hazırlıklar tamamlandı. Foça Kaymakamı Mehmet Türköz başkanlığında ki organizasyon komitesi yaptığı son toplantıda şenliğin son rötüşlarını yaptı. 45 yelkenli yat, 300’e yakın yelkenci, deniz tutkunu Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars Orkestrası Konseri ve diğer etkinliklerle şenlik  Kuzey Ege’nin unutulmazları arasında yerini alacak.

MW Phokaia Yelken Şenliği organizasyon komitesi Foça Kaymakamı Mehmet Türköz başkanlığında son toplantısını yaptı. Toplantıya Foça Belediye Başkan yardımcısı Yasin Tercanlıoğlu, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği(ETİK) Başkanı Mehmet İşler, ETİK Başkan yardımcısı ve MW Phokaia Beach Resort Genel Müdürü Bilge Durdu İşler, Foça Liman Başkanı Levent Karalom, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Şahin, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Yönetim Kurulu üyesi ve şenlik deniz faaliyetleri organizasyon komitesi başkanı Akif Sezer, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı temsilcileri ile şenlikte görev alacak destekçi ve sponsor firma yetkilileri katıldı.

YELKENLER ALESTA

Toplantıda; yelken sporunu desteklemek, rüzgar ve su sporları alanlarının tanıtımı, ülkemiz ve dünya yelkencilerinin dikkatini çekerek Foça sularında şampiyonaların düzenlenmesini sağlamak ve bölge turizmine katkı amaçlı olarak düzenlenen şenliğin, aylar süren titiz ve ayrıntılı bir süreç sonrası tamamlanan hazırlıkları gözden geçirildi. Bazı konularda son rötüşlar yapılarak katılımcı yelkencilere Ege’nin mavi sularında yelken basmak için “ALESTA” mesajı verildi.        

   

Şenliğin ana sponsoru MW Phokaia Beach Resort Genel Müdürü ve ETİK Başkan Yardımcısı Bilge Durdu İşler, her şeyiyle hazır oldukları şenlik için doğa, deniz, yelken ve müzik severleri Foça’ya davet etti. Bilge Durdu İşler ; “Onlarca yelkenli yat’ın, Çeşme, Urla, Çandarlı, Yenifoça ve Foça limanlarından Karaburun’a, oradan Foça’ya denizden muhteşem görüntülerle ulaşacağı şenliğimizin hazırlıklarını tamamladık. Foça’mızın mitolojik mekanlarından Siren Kayalıkları, doğal mendireğiyle Orak Adası, Fener, İncir, Atatürk adalarımız, İngiliz Burnumuz, Beşkapılar kalemiz iki günlük yelken rotalarımızın üzerinde. 28 Eylül akşamı deniz tutkunu, televizyon ve radyo programcısı, müzisyen Ayhan Sicimoğlu ve orkestrası Latin All Stars  şahane  bir  konserle aramızda olacak. Foça’nın yakın tarihine ışık tutan resimleriyle Hatice Foçalı Yılmaz şenliğimize sanat katacak. Şenliğimize katılanlar, denizin yorgunluğunu tesislerimizde atan yelkencilerimizin coşkusuna ortak olacak. Biz herşeyimizle şenliğe hazırız. Doğayı, denizi, yelkeni, sanatı, müziği sevenleri 28- 29 Eylül tarihlerinde Foça’ya bekliyoruz. “dedi.       

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.