GEÇMİŞ OLSUN TEFENNİ GEÇMİŞ OLSUN BEYKÖY

GÜNDEM 06.08.2021 - 17:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3668+ kez okundu.
 

GEÇMİŞ OLSUN TEFENNİ GEÇMİŞ OLSUN BEYKÖY

Burdur Tefenni İlçesi yakınlarında öğle saatlerinde Beyköy Yaylasında henüz belirlenemeyen bir nedenle ormanlık alanda yangın çıkmıştır.
Burdur merkez Orman Müdürlüğü tarafından yangının haber alınmasının ardından Yangın bölgesine sevk edilen ekipler ve vatandaşlar ile destek gurupları tarafından havadan ve karadan yapılan müdahale devam ediyor Tefenni Gölhisar İtfaiyesinin yanı sıra birçok vatandaş da yangına müdahale için lojistik destek sağlamaktadır..  Burdur'un Tefenni ilçesi Yuvalak köyü mevkiinde ormanlık alandaçıkan yangın nedeniyle Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye ekipleri, arazözler ve vatandaşlar yangın bölgesine ulaşmaya çalışıyor. Mermer Ocaklarından İş Makineleri ve Su tankerleri yola çıktı. Yangına bir helikopter havadan müdahale ediyor. Yangının rüzgarın etkisiyle ilerlediği bildiriliyor. Yangının henüz çıkış nedeni bilinmiyor.  Tefenni Ümit Alagöz bölgede acilen halkın yardımına ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Başkan Alagöz, ''İlçe halkımızın acilen yardımına ihtiyaç duymaktayız. Su tankeri, ilaçlama tankeri, motorlu bıçkı, kürek tırmık sahibi hemşerilerimizin koordineli bir şekilde yardımda bulunmasını önemle rica ediyorum.'' dedi. Hava desteği ve bölgeye intikal eden ekiplerin çabaları ile saat 16.30 civarında yangın kontrol altına alındı. Kuvvetli rüzgara karşı yoğun bir şekilde mücadele eden ekiplerin çabaları sonucu yangın kontrol altına alınmış, soğutma çalışmaları devam etmektedir.
Burdur Tefenni İlçesi yakınlarında öğle saatlerinde Beyköy Yaylasında henüz belirlenemeyen bir nedenle ormanlık alanda yangın çıkmıştır.

Burdur merkez Orman Müdürlüğü tarafından yangının haber alınmasının ardından Yangın bölgesine sevk edilen ekipler ve vatandaşlar ile destek gurupları tarafından havadan ve karadan yapılan müdahale devam ediyor Tefenni Gölhisar İtfaiyesinin yanı sıra birçok vatandaş da yangına müdahale için lojistik destek sağlamaktadır..

 Burdur'un Tefenni ilçesi Yuvalak köyü mevkiinde ormanlık alandaçıkan yangın nedeniyle Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye ekipleri, arazözler ve vatandaşlar yangın bölgesine ulaşmaya çalışıyor. Mermer Ocaklarından İş Makineleri ve Su tankerleri yola çıktı. Yangına bir helikopter havadan müdahale ediyor. Yangının rüzgarın etkisiyle ilerlediği bildiriliyor. Yangının henüz çıkış nedeni bilinmiyor. 

Tefenni Ümit Alagöz bölgede acilen halkın yardımına ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Başkan Alagöz, ''İlçe halkımızın acilen yardımına ihtiyaç duymaktayız. Su tankeri, ilaçlama tankeri, motorlu bıçkı, kürek tırmık sahibi hemşerilerimizin koordineli bir şekilde yardımda bulunmasını önemle rica ediyorum.'' dedi.

Hava desteği ve bölgeye intikal eden ekiplerin çabaları ile saat 16.30 civarında yangın kontrol altına alındı. Kuvvetli rüzgara karşı yoğun bir şekilde mücadele eden ekiplerin çabaları sonucu yangın kontrol altına alınmış, soğutma çalışmaları devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.