Hediyelik eşya dükkanlarında 14 Şubat hareketliliği başladı

DÜNYA 08.02.2024 - 23:12, Güncelleme: 08.02.2024 - 23:12 2952+ kez okundu.
 

Hediyelik eşya dükkanlarında 14 Şubat hareketliliği başladı

14 Şubat Sevgililer Gününe sayılı günler kala Burdur’da hediyelik eşya satan iş yerlerinde hareketlilik başladı.
  Hediyelik eşyada her tercihe uygun ve bol çeşitler olması nedeniyle Burdurluların tercihi Yukarı Pazardan yana oldu. Günler öncesinden bol çeşitle vatandaşa hizmet verebilmek için yeni sezon hediyelikleri Burdur’a getirdiklerini belirten Yukarı Pazarda bulunan Pembe Hayaller Hobi Evi işletmecisi Serkan Ercan, "14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kampanyalarımız var. Hazırlığımızı önceden yapmıştık, en güncel ürünleri sergiliyoruz. Özellikle Gençler bakıyorlar, güzel bir yoğunluk var.  Bize gelen her türlü talepleri karşılamaya çalışıyoruz" dedi. Sevgililer gününde çoğunlukla vatandaşların kırmızı ve kalpli ürünleri tercih ettiklerini belirten Serkan Ercan, “Burdur’da vatandaşın her türlü hediyelik eşya tercihini karşılayacak kapasiteye sahibiz. Sarkıt süsler, kuru gül yaprakları, duvar süslemeleri, kalpli folyo balon çeşitleri, lateks balon çeşitleri, uçan balonlar, mum çeşitleri, çanta çeşitleri, peluş anahtarlık çeşitleri, uzar yazılar ve daha binlerce çeşitle Burdurlulara hizmet vermeye devam ediyoruz. Hediyelik eşya arayan vatandaşlar aradığı her şeyi burada bulabildiği için bize olan yoğun ilgilerinden dolayı memnunuz. Maalesef ekonomik problemlerden dolayı her şeyin fiyatı arttığı gibi bu sektörde de fiyatlar arttı. Biz Pembe Hayaller Hobi Evi olarak bu zamları Burdur halkına yansıtmıyoruz, yine en uygun fiyata satışa devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
14 Şubat Sevgililer Gününe sayılı günler kala Burdur’da hediyelik eşya satan iş yerlerinde hareketlilik başladı.

 

Hediyelik eşyada her tercihe uygun ve bol çeşitler olması nedeniyle Burdurluların tercihi Yukarı Pazardan yana oldu.

Günler öncesinden bol çeşitle vatandaşa hizmet verebilmek için yeni sezon hediyelikleri Burdur’a getirdiklerini belirten Yukarı Pazarda bulunan Pembe Hayaller Hobi Evi işletmecisi Serkan Ercan, "14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kampanyalarımız var. Hazırlığımızı önceden yapmıştık, en güncel ürünleri sergiliyoruz. Özellikle Gençler bakıyorlar, güzel bir yoğunluk var.  Bize gelen her türlü talepleri karşılamaya çalışıyoruz" dedi.

Sevgililer gününde çoğunlukla vatandaşların kırmızı ve kalpli ürünleri tercih ettiklerini belirten Serkan Ercan, “Burdur’da vatandaşın her türlü hediyelik eşya tercihini karşılayacak kapasiteye sahibiz. Sarkıt süsler, kuru gül yaprakları, duvar süslemeleri, kalpli folyo balon çeşitleri, lateks balon çeşitleri, uçan balonlar, mum çeşitleri, çanta çeşitleri, peluş anahtarlık çeşitleri, uzar yazılar ve daha binlerce çeşitle Burdurlulara hizmet vermeye devam ediyoruz. Hediyelik eşya arayan vatandaşlar aradığı her şeyi burada bulabildiği için bize olan yoğun ilgilerinden dolayı memnunuz. Maalesef ekonomik problemlerden dolayı her şeyin fiyatı arttığı gibi bu sektörde de fiyatlar arttı. Biz Pembe Hayaller Hobi Evi olarak bu zamları Burdur halkına yansıtmıyoruz, yine en uygun fiyata satışa devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.