DEĞERLİ BASIN ÇALIŞANLARI

YAŞAM 05.01.2016 - 18:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3775+ kez okundu.
 

DEĞERLİ BASIN ÇALIŞANLARI

Burdur İnternet Gazetecileri ve Burdur Belediyesi, işbirliği ile 10 Ocak çalışan gazeteciler günü kutlanacaktır.
Daha önce duyuruları yapıldığı gibi Burdur İnternet Gazetecileri Derneği ve Burdur Belediyesi İşbirliği ile hazırlanmış olan bu hafta sonu 10 Ocak 2016 Pazar günü akşamı, Serenler Otelde salonlarında (BİGAD) Gülçin İlci Gazetecilik Yarışması yemekli ödül törenimiz var. 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gecemize misafir olarak gelecek olan kişilere davetiyeler dağıtıldı; yarışmaya katılan ve ödül kazanan kişiler ile seçici kurul üyelerine verilecek plaketler, pankartlar ve ödüller hazırlandı.  Geceye bütün basın çalışanları ile Yarışmaya katılsın katılması bütün üyelerimiz etkinliğimizin şeref konuğudur ve davetlidirler. Mutlaka katılım sağlanmasını rica ediyoruz.
Burdur İnternet Gazetecileri ve Burdur Belediyesi, işbirliği ile 10 Ocak çalışan gazeteciler günü kutlanacaktır.

Daha önce duyuruları yapıldığı gibi Burdur İnternet Gazetecileri Derneği ve Burdur Belediyesi İşbirliği ile hazırlanmış olan bu hafta sonu 10 Ocak 2016 Pazar günü akşamı, Serenler Otelde salonlarında (BİGAD) Gülçin İlci Gazetecilik Yarışması yemekli ödül törenimiz var.

10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gecemize misafir olarak gelecek olan kişilere davetiyeler dağıtıldı; yarışmaya katılan ve ödül kazanan kişiler ile seçici kurul üyelerine verilecek plaketler, pankartlar ve ödüller hazırlandı. 

Geceye bütün basın çalışanları ile Yarışmaya katılsın katılması bütün üyelerimiz etkinliğimizin şeref konuğudur ve davetlidirler. Mutlaka katılım sağlanmasını rica ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.