ÇAVDIR MESLEK YÜKSEK OKULU SEKTÖRÜN YILDIZLARINI AĞIRLADI

EĞİTİM 05.01.2016 - 17:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3572+ kez okundu.
 

ÇAVDIR MESLEK YÜKSEK OKULU SEKTÖRÜN YILDIZLARINI AĞIRLADI

Sektörün Yıldızları Çavdır Meslek Yüksekokulu İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programı öğrenci ve Meslek Yüksekokulu hocalarıyla bir araya geldi.
Sektörün Yıldızları Çavdır Meslek Yüksekokulu'nda bir araya geldi. Portsan ve Mercan Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cadıl ve Bucak İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Merkezi (OSGB) Direktörü Nihal Mutlucan Çavdır Meslek Yüksekokulu İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programı öğrenci ve Meslek Yüksekokulu hocalarıyla bir araya geldi. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Çavdır Meslek Yüksekokulu İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programı Öğretim Görevlisi Fatma Dağlı tarafından organize edilen “Sektörün Yükselen Yıldızları” adlı etkinlik serisinin ilk konuşmacısı İşadamı Mehmet Cadıl oldu. MAKÜ Çavdır Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda üniversitelilere seslenen Cadıl, öğrencilere, hayatlarının yol haritasını çizmelerini ve bu yoldaki engellere takılmadan ilerlemelerini öğütleyip, hayat yolunun çizilmesinde acele edilmesini vurguladı. “Sektörün Yükselen Yıldızları” adlı konferansta konuşan İşadamı Mehmet Cadıl, samimi anlatımlarıyla öğrencilere öğütler verirken, hayatından çeşitli kesitler aktararak, ulaştığı başarının yollarını gösterdi. Cadıl, konuşmasında, İlköğretim yıllarında derslerde zayıf olduğunu ancak ‘para kazanmada şahin gibi’ olduğunu hatırlatarak, çalışma hayatına esas olarak ilkokul hayatından sonra başladığını ve o yıllarda kira parası vermemek için merdiven altlarında ikamet ettiğini belirtti. Öğrencilere “Heyecan olmazsa, hayalleriniz olmazsa başarıya ulaşamazsınız!” vurgusunda bulunan Cadıl, doğduğu yer olan Korkuteli’nde, çok çalışmanın öğüdünün verildiğini anlattı. İşadamı Cadıl: “Beceri Allah vergisidir ama işleri yapmak gayret ister. İnsanlar kendilerine hedef çizmelidir. Siz öğrenciler Burdur’a üniversitede okuyup, öğrenim görmek için geldiniz ama yol haritanızı çizmelisiniz, dağın arkasını görebilmelisiniz açıklamalarında bulunarak, başarının, çalışıp tutmak ve yeri geldiğinde tutulan paraların kullanılması olduğunu söyledi.  Konferansın sonunda İşadamı Mehmet Cadıl’a Meslek Yüksekokulu Müdürü Feriha Duygu Samav Cantürk ve Öğretim Görevlisi Fatma Dağlı tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.   Çavdır’da İşçi Sağlığı Konuşuldu “Sektörün Yükselen Yıldızları” adlı etkinlik serisinin ikinci oturumunda ise Bucak İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Merkezi (OSGB) Direktörü Nihal Mutlucan, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programı öğrencileriyle bir araya gelerek, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği ile İlgili Güncel Durum" konulu sunumunu gerçekleştirdi ve İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği öğrencilerin teorik bilgilerini sahada nasıl uygulayacaklarına yönelik uygulamalı eğitim verdi. Mutlucan, iş ve işçi güvenliği, iş kazaları, meslek hastalıkları, bunların nasıl önlenebileceği, yasal düzenlemeler, yaptırımlar ve sorumluluklar gibi konularda değerli bilgilerini öğrencilerle paylaştı.  Mutlucan’ın yaklaşık 2 saat süren etkili sunumu ve sonrasında soru-cevap şeklinde geçen tartışma bölümünün ardından kendisine Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Fatma Dağlı ve Öğr.Gör. Selçuk Bedur tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.     
Sektörün Yıldızları Çavdır Meslek Yüksekokulu İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programı öğrenci ve Meslek Yüksekokulu hocalarıyla bir araya geldi.

Sektörün Yıldızları Çavdır Meslek Yüksekokulu'nda bir araya geldi. Portsan ve Mercan Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cadıl ve Bucak İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Merkezi (OSGB) Direktörü Nihal Mutlucan Çavdır Meslek Yüksekokulu İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programı öğrenci ve Meslek Yüksekokulu hocalarıyla bir araya geldi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Çavdır Meslek Yüksekokulu İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programı Öğretim Görevlisi Fatma Dağlı tarafından organize edilen “Sektörün Yükselen Yıldızları” adlı etkinlik serisinin ilk konuşmacısı İşadamı Mehmet Cadıl oldu. MAKÜ Çavdır Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda üniversitelilere seslenen Cadıl, öğrencilere, hayatlarının yol haritasını çizmelerini ve bu yoldaki engellere takılmadan ilerlemelerini öğütleyip, hayat yolunun çizilmesinde acele edilmesini vurguladı.

“Sektörün Yükselen Yıldızları” adlı konferansta konuşan İşadamı Mehmet Cadıl, samimi anlatımlarıyla öğrencilere öğütler verirken, hayatından çeşitli kesitler aktararak, ulaştığı başarının yollarını gösterdi. Cadıl, konuşmasında, İlköğretim yıllarında derslerde zayıf olduğunu ancak ‘para kazanmada şahin gibi’ olduğunu hatırlatarak, çalışma hayatına esas olarak ilkokul hayatından sonra başladığını ve o yıllarda kira parası vermemek için merdiven altlarında ikamet ettiğini belirtti. Öğrencilere “Heyecan olmazsa, hayalleriniz olmazsa başarıya ulaşamazsınız!” vurgusunda bulunan Cadıl, doğduğu yer olan Korkuteli’nde, çok çalışmanın öğüdünün verildiğini anlattı. İşadamı Cadıl: “Beceri Allah vergisidir ama işleri yapmak gayret ister. İnsanlar kendilerine hedef çizmelidir. Siz öğrenciler Burdur’a üniversitede okuyup, öğrenim görmek için geldiniz ama yol haritanızı çizmelisiniz, dağın arkasını görebilmelisiniz açıklamalarında bulunarak, başarının, çalışıp tutmak ve yeri geldiğinde tutulan paraların kullanılması olduğunu söyledi.

 Konferansın sonunda İşadamı Mehmet Cadıl’a Meslek Yüksekokulu Müdürü Feriha Duygu Samav Cantürk ve Öğretim Görevlisi Fatma Dağlı tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

 

Çavdır’da İşçi Sağlığı Konuşuldu

“Sektörün Yükselen Yıldızları” adlı etkinlik serisinin ikinci oturumunda ise Bucak İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Merkezi (OSGB) Direktörü Nihal Mutlucan, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programı öğrencileriyle bir araya gelerek, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği ile İlgili Güncel Durum" konulu sunumunu gerçekleştirdi ve İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği öğrencilerin teorik bilgilerini sahada nasıl uygulayacaklarına yönelik uygulamalı eğitim verdi.

Mutlucan, iş ve işçi güvenliği, iş kazaları, meslek hastalıkları, bunların nasıl önlenebileceği, yasal düzenlemeler, yaptırımlar ve sorumluluklar gibi konularda değerli bilgilerini öğrencilerle paylaştı.  Mutlucan’ın yaklaşık 2 saat süren etkili sunumu ve sonrasında soru-cevap şeklinde geçen tartışma bölümünün ardından kendisine Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Fatma Dağlı ve Öğr.Gör. Selçuk Bedur tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.