BURDUR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK’TEN YENİ PROJE MÜJDESİ

SİYASET 03.02.2016 - 17:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3539+ kez okundu.
 

BURDUR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK’TEN YENİ PROJE MÜJDESİ

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı Makamında Ziyaret etti.
Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ziyarette Burdur’daki yatırımlar ele alındı. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Özçelik, "Bakanımız Karamanlı-Tefenni Çevre Yolu ve İbecik yolundaki son durum halkında benden bilgi aldı. Bakanımızı bilgilendirdim. Burdur-Karamanlı Yolunun inşaatı ve aksaklıklarını kendisi ile paylaştım. Bakanımızdan 2016 Yatırım Programına Burdur'dan girmesi gereken yol ve taleplerimizi İlettim. 1-Burdur-Isparta Dostluk Dağ Yolunun Karayolları Yol Ağına Alınması Sonucu İyileştirme Çalışmaları Yapılması ve Özellikle Heyelanlı Kısmının Burdur Sınırında Sorun Olduğunu söyledim.   2-Burdur-Ağlasun-Çatak Yolunun Keşfinin Yapıldığını ve Programa alınması gerektiğini belirttim. 3-Isparta-Dereboğazı Ağlasun kavşağından Ağlasun’dan Çeltikçi Dağarçık yol kavşağına kadar olan yolun fiziki şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini belirttim. 4-Tefenni-Korkuteli yolunun programa alınmasını talep ettim.  5-Bucak Sanayi ve Kahveler kavşaklarına üst geçitlerin yapılmasını, özellikle Sanayi kavşağındaki kaza oranının yüksekliğini anlattım.  6-Bucak içerisinden geçen Karayollarına ait yollara paralel yan yolların mutlaka yapılmasının sağlanması ifade ettim. 7-Bucak-Kocaaliler-Çınar Yolunun Karayolları ağına mutlaka alınması gerektiği ve yolun vatandaşlar tarafından çok  Kullanıldığını anlattım. 8-Burdur Şehiriçi Demiryolunun Menderes Mahallesine Geçişinde Afyon DDY Bölge Müdürlüğüne projesini yaptırdığımız arabalı alt geçidin mutlaka programa alınması gerektiğini belirttim. 9-Acıpayam-Yeşilova Yolunun A1 standartında Yapılmasını Talep Ettim. 10- Yine, Gölhisar-Çameli Yolumuzun programa alınmasını kendilerine İlettim. Bakanımızda Eskişehir-Antalya Hızlı Tren çalışmalarında mesafe aldıklarını ve Çeltikçi Belinde Tünel geçişi planladıklarını benimle paylaştı. Bizlerden bundan sonra bu hizmet yatırımların takipçisi olacağız." dedi.  Ziyarette Milletvekili Özçelik'in Diş Hekimliği Fakültesinden Hocası Prof. Dr. Derviş Yılmaz'da hazır bulundu.  
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı Makamında Ziyaret etti.

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ziyarette Burdur’daki yatırımlar ele alındı. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Özçelik, "Bakanımız Karamanlı-Tefenni Çevre Yolu ve İbecik yolundaki son durum halkında benden bilgi aldı. Bakanımızı bilgilendirdim. Burdur-Karamanlı Yolunun inşaatı ve aksaklıklarını kendisi ile paylaştım. Bakanımızdan 2016 Yatırım Programına Burdur'dan girmesi gereken yol ve taleplerimizi İlettim.

1-Burdur-Isparta Dostluk Dağ Yolunun Karayolları Yol Ağına Alınması Sonucu İyileştirme Çalışmaları Yapılması ve Özellikle Heyelanlı Kısmının Burdur Sınırında Sorun Olduğunu söyledim.  

2-Burdur-Ağlasun-Çatak Yolunun Keşfinin Yapıldığını ve Programa alınması gerektiğini belirttim.

3-Isparta-Dereboğazı Ağlasun kavşağından Ağlasun’dan Çeltikçi Dağarçık yol kavşağına kadar olan yolun fiziki şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini belirttim.

4-Tefenni-Korkuteli yolunun programa alınmasını talep ettim.
 5-Bucak Sanayi ve Kahveler kavşaklarına üst geçitlerin yapılmasını, özellikle Sanayi kavşağındaki kaza oranının yüksekliğini anlattım. 

6-Bucak içerisinden geçen Karayollarına ait yollara paralel yan yolların mutlaka yapılmasının sağlanması ifade ettim.

7-Bucak-Kocaaliler-Çınar Yolunun Karayolları ağına mutlaka alınması gerektiği ve yolun vatandaşlar tarafından çok  Kullanıldığını anlattım.

8-Burdur Şehiriçi Demiryolunun Menderes Mahallesine Geçişinde Afyon DDY Bölge Müdürlüğüne projesini yaptırdığımız arabalı alt geçidin mutlaka programa alınması gerektiğini belirttim.

9-Acıpayam-Yeşilova Yolunun A1 standartında Yapılmasını Talep Ettim.

10- Yine, Gölhisar-Çameli Yolumuzun programa alınmasını kendilerine İlettim.

Bakanımızda Eskişehir-Antalya Hızlı Tren çalışmalarında mesafe aldıklarını ve Çeltikçi Belinde Tünel geçişi planladıklarını benimle paylaştı. Bizlerden bundan sonra bu hizmet yatırımların takipçisi olacağız." dedi.
 Ziyarette Milletvekili Özçelik'in Diş Hekimliği Fakültesinden Hocası Prof. Dr. Derviş Yılmaz'da hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.