ÖZÇELİK, YENİ AK PARTİ İL BAŞKANI FAKİ'Yİ TEBRİK ETTİ.

12.02.2016 - 11:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4269+ kez okundu.
 

ÖZÇELİK, YENİ AK PARTİ İL BAŞKANI FAKİ'Yİ TEBRİK ETTİ.

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti’nin Bucak İl Başkanlığına atanan Süleyman Faki’yi tebrik ederek başarılar diledi.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada, Süleyman Faki’nin başarılı olacağına inandığını söyledi. Özçelik; “Ak Parti bir dava partisidir. Gelen tüm arkadaşlarımız da bu inançla çalışmalarını yürütüyor. Sayın Süleyman Faki’de, davamıza sahip çıkan ve son seçimler öncesinde AK Parti’nin milletvekili adayları arasında yer alan bir arkadaşımızdı. Burdur’a hizmet etmek için önemli bir vazife üstlendi. Kendisinin başarılı olacağına inanıyorum. Kendisini tebrik ediyor, bu vesile ile Cenab-ı Allah’tan başarılar diliyorum” dedi. Yeni dönemde de Burdur’a hizmet etme noktasında var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Özçelik, “Yeni İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanlarımız ve Yönetimleri, Belde Başkanlarımız ve Yönetimleri, Belediye Başkanlarımız, Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve Yönetimleri, Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerimiz, Mahalle ve Köy Temsilcilerimiz ve Ak Parti gönüldaşları ile birlikte bu kutlu davada bayrağı bir adım daha yukarıya taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.  
Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti’nin Bucak İl Başkanlığına atanan Süleyman Faki’yi tebrik ederek başarılar diledi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada, Süleyman Faki’nin başarılı olacağına inandığını söyledi. Özçelik; “Ak Parti bir dava partisidir. Gelen tüm arkadaşlarımız da bu inançla çalışmalarını yürütüyor. Sayın Süleyman Faki’de, davamıza sahip çıkan ve son seçimler öncesinde AK Parti’nin milletvekili adayları arasında yer alan bir arkadaşımızdı. Burdur’a hizmet etmek için önemli bir vazife üstlendi. Kendisinin başarılı olacağına inanıyorum. Kendisini tebrik ediyor, bu vesile ile Cenab-ı Allah’tan başarılar diliyorum” dedi.

Yeni dönemde de Burdur’a hizmet etme noktasında var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Özçelik, “Yeni İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanlarımız ve Yönetimleri, Belde Başkanlarımız ve Yönetimleri, Belediye Başkanlarımız, Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve Yönetimleri, Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerimiz, Mahalle ve Köy Temsilcilerimiz ve Ak Parti gönüldaşları ile birlikte bu kutlu davada bayrağı bir adım daha yukarıya taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.