TİNGADER’den Burdur Şubesine ziyaret

DÜNYA 30.04.2024 - 16:09, Güncelleme: 30.04.2024 - 16:09 2230 kez okundu.
 

TİNGADER’den Burdur Şubesine ziyaret

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Genel yönetimi Burdur İl Başkanlığını ziyaret etti.
    Türkiye’nin gazetecilik alanında en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan TİNGADER geçtiğimiz aylarda Burdur’da da şube açarak faaliyetlerine başladı. TİNGADER Genel Başkanı Şener Taşören ve Antalya İl Başkanı Hasan Bilen Burdur’a gelerek İl Başkanı Kadir Çelik’i ziyaret ettiler. Özgür basının sesi olmak için yola çıktıklarını anlatan Genel Başkan Şener Taşören, “Amacımız daha özgür ve daha güçlü bir basın için birlik beraberlik içinde olmak. Bu yüzden TİNGADER’i kurduk. Burdur’da da açılan şubemizle özgür basının sesi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Genel yönetimi Burdur İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

 

Türkiye’nin gazetecilik alanında en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan TİNGADER geçtiğimiz aylarda Burdur’da da şube açarak faaliyetlerine başladı.

TİNGADER Genel Başkanı Şener Taşören ve Antalya İl Başkanı Hasan Bilen Burdur’a gelerek İl Başkanı Kadir Çelik’i ziyaret ettiler.

Özgür basının sesi olmak için yola çıktıklarını anlatan Genel Başkan Şener Taşören, “Amacımız daha özgür ve daha güçlü bir basın için birlik beraberlik içinde olmak. Bu yüzden TİNGADER’i kurduk. Burdur’da da açılan şubemizle özgür basının sesi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.